Arnijevi grijesi iz prošlosti

Božidar Alajbegović

5. rujna 2003.

Arnijevi grijesi iz prošlosti

O Schwarzeneggerovoj kandidaturi za guvernera Kalifornije smo vas već izvijestili. No, kao što to obično biva, medijski istraživački timovi odmah nakon kandidatura stupaju u akciju te vrlo brzo javnosti bivaju predočene neke mračne ili pak manje pohvalne epizode iz životopisa kandidata za političke funkcije. Pa, eto, da vidimo čega se to Arnie danas više ne sjeća, ili pak ne želi sjetiti...


Kako ankete pokazujuArnold  Schwarzenegger, na čuđenje mnogih, ipak ima velikih izgleda da uspije u svom naumu te postane novi guverner najbogatije američke savezne države - Kalifornije.
Međutim, pitanje je u kojoj će mjeri na ishod njegove kandidature utjecati medijska otkrića koja govore o nekim njegovim grijesima iz prošlosti.
Nakon što su prije desetak dana potencijalni Schwarzeneggerovi glasači posredstvom medija saznali kako je Arnijev otac bio nacistički simpatizer i pripadnik SA jedinica, ovih dana u javnost su procurile neke nove pojedinosti iz mladosti nabildanog potencijalnog kalifornijskog guvernera.
Naime, obrisana je prašina sa jednog davnog Schwarzeneggerovog intervjua, koji je on još 1977. godine dao francuskom časopisu Oui, a u kojem otvoreno progovara o vlastitom prakticiranju grupnog seksa, i to, zamislite, sa obojenom djevojkom i nekoliko svojih kolega body-buildera.

Pa kaže: "Bodybuilderi puno tulumare. Jednom smo tako bili u teretani u Veniceu, u Kaliforniji, kad je jedna crna cura izašla pred nas potpuno gola. Svi su skočili na nju i odnijeli je na kat, gdje smo se svi zajedno zabavili".
Nakon toga novinar ga, čisto da još jednom dobije potvrdu o čemu se radilo, pita: "Dakle, napravili ste redaljku s njom?" 
Arnie spremno odgovara: "Da, ali ne svi, samo oni koju mogu ševiti pred ostalima, to ne mogu svi. Neki misle da im nije dovoljno velik, a nekima se ne može dignuti u takvim situacijama."
"Inkriminirajući" intervju u cijelosti je dostupan na web adresi www.thesmokinggun.com, a u njemu Arnie još priznaje i kako redovito puši hašiš i marihuanu.

Danas se nabildani kandidat za mjesto guvernera Kalifornije tog intervjua, naravno, ne sjeća. Ukoliko i vi ne podržavate Arnolda u njegovom naumu, mislim da će vas zanimati ovaj website: www.stopschwarzenegger.com na kojem baš nećete ćuti lijepih stvari o dragom nam Terminatoru.
Na kraju, da vas podsjetim, u Hrvatskoj za par mjeseci započinje predizborna kampanja, i izbori za novi saziv Sabora