Arnie ima posla

Ivor Car

14. ožujka 2002.

Arnie ima posla

Arnold Schwarzeneger je ovih dana sve više zaposlen. Naime ovaj legendarni glumac u svojoj je karijeri snimio 26 filmova, odreda hitova, a ovih dana saznajemo da će ih snimiti još. I neka kome od nas nije ostao u sjećanju kao izvrstan Konan ili nemamo upečatljive dojmove o Terminatoru? Sada će i neka druga djeca pucati na novog Konana i novog Terminatora.
Arnold Schwarzeneger ima planove o snimanju novog filma "Conan the Barbarian". No to se zna, ali se ne zna to da je Arnie potpisao ugovor o remakeu znanstveno fantastičnog filma "Zapadni Svijet". U filmu ovaj amerikanizirani Austrijanac neće samo glumiti, nego će film i producirati. Tako će uloga Yula Brynnera, u kojoj glumi robota revolveraša za duele u zabavnom parku koji odjednom poludi i postane noćna mora svim posjetiteljima, biti odglumljena od malo drugačijeg lika.
"Terminator" je izjavio kako je vrlo radostan što će raditi ovaj film, te da je obožavao ovaj film od kada ga je 1973. g. vidio i da želi napraviti njegov remake već nekoliko godina.
Najpoznatiji bodybuilder svijeta inače već radi na jednom slavnom nastavku, a to je film Terminator 3 s naslovom Rise of the Machines u produkciji Warner Brosa, a namjerava se i kandidirati za mjesto guvernera Californie 2004. g.
Stvarno je zauzet.