Svi u KSET na Shewu + download na Lupigi

Branimir Zekić

24. veljače 2006.

Svi u KSET na Shewu + download na Lupigi

Otprašila je Zagrebom Bečka filharmonija, svoje je rekao i romski orkestar Fanfare Ciocarlia, a potom i splitski The Beet Fleet. No, odmora nema. U utorak, hrabri lupeži, svi u KSET gdje ćete vidjeti i čuti D Diplinge i Shewu koji će nagnati posjetiteljice na ekstatično mahanje grudnjacima. Upravo Shewin budući hit "Boli me kua" s njihovog albuma "Vrišti kad se opečeš" premijerno možete skinuti na Lupigi

Nakon tjedna nakrcanog društvenim događanjima - od Bečke filharmonije u Lisinskom, razularenih Roma Fanfare Ciocarlia u Aquarisu i TBF-ovaca u Maloj Dvorani Doma sportova, svima koji su namjeravali naredne dane jetru poslati na bolovanje, javno objavljujemo - neće proći.

Dobro, u ponedjeljak možete ostat' doma na toplom čaju, ali u utorak, hrabri lupeži, svi u KSET. Tamo nas zadnjeg dana u mjesecu imenjaku popularne glumice najnovijeg porno-uratka, čekaju dva benda za koje ćemo jamačno još čuti - šibenski D Diplinzi i splitsko-sinjski bend Shewa kojima je ovo premijerno predstavljanje zagrebačkoj publici.

Shewa ima preko dvadeset gotovih pjesama od kojih 12 sprema za album prvijenac "Vrišti kad se opečeš", a singl poetskog naziva "Boli me kua", ekskluzivno možete skinuti na ovih sedam znakova XOXOXOX. Gost na albumu je Stipe Mađor, trubač Hladnog Piva koji će ih podržati i na vatrenom krštenju ovoga utorka.

Nenadjebive rime vokala benda Mihovila Masnića alias Shewe - rušilački koktel hip-hopa, rocka, metala i punka nagnat će posjetiteljice na ekstatično mahanje grudnjacima, a ružniji spol i sam će se nakon povratka s koncerta mašiti gitare. Kako smo netalentirani najavljivači novica na Lupigi i rima nam ne sjeda kao rasturačima iz Shewe, na koncert po simboličnoj cijeni od deset kuna pozivamo vas prigodnim haikuom:

Banana je žuta
Skloni mi se s puta
Jerbo idem u KSET.