"Zlatna Koogla 2006." ponovno u Tvornici, Aquariusu i KSET-u

Ivor Car

19. prosinca 2005.

"Zlatna Koogla 2006." ponovno u Tvornici, Aquariusu i KSET-u

Dodjela glazbene nagrade 'Zlatna Koogla 2006.' održat će se u ožujku i travnju sljedeće godine, objavili su organizatori ove manifestacije koja je još ove godine svojim glazbenim programom tri dana za redom napunila tri zagrebačka kluba. Isti klubovi će i sljedeće godine biti poprištem 'Koogle', a tko će sve nastupati tijekom tri festivalska dana bit će poznato tek nakon nominacije izvođača u svim kategorijama

Kao i ove godine, dodjela godišnjih glazbenih nagrada 'Zlatna Koogla 2006.' bit će održana u Zagrebu, i to na identičnim lokacijama, samo obrnutim redoslijedom – Aquarius, KSET i Tvornica. Podsjetimo u istim je prostorima u travnju ove godine u sklopu Koogle nastupilo tridesetak izvođača, a sva tri kluba bila su rasprodana. Tada je za nominirane izvođače u 15 kategorija glasalo preko 27.000 osoba, a ta će brojka u 2006. godine, očekuje se, biti nadmašena.

Organizatori i dalje ostaju na fronti 'ne ograničavati se na određene glazbene stilove, već uvažavajući sve u jednakim razmjerima, doprinijeti razvoju urbane glazbene scene i kulture u Hrvatskoj, stimuliranjem izvođača koje glasačko tijelo prepozna kao glazbene kreativce godine'. Finalizacija ovog projekta u vidu trodnevnog festivala odigrat će se 30. ožujka, te 1. i 2. travnja. Prema informacijama koje su nam ustupljene, raspored programa bit će sljedeći:


30. ožujak 2006. (četvrtak) - Aquarius - Večer Zlatnih Dama

Kao što samo ime programa govori noć će biti posvećena izvođačicama kojima je diskografska 2005. godina bila bogata. Tom prilikom bit će dodijeljena nagrada za NAJbolji ženski vokal.


31. ožujak 2006. (petak) -  KSET - NAJbolji NOVI izvođač

Te večeri ćemo saznati tko je prema glasovima najbolji domaći izvođač u 2005. godini.


1. travanj 2006. (subota) - Tvornica

Riječ je o vrhuncu Zlatne Koogle, gdje će uživo nastupiti desetak izvođača i gdje će biti dodijeljene nagrade u većini kategorija.


Uskoro slijede nominacije, pa preporučamo da budete u tijeku …