Frenkie rastura u KSET-u

Ivor Car

17. siječnja 2006.

Frenkie rastura u KSET-u

Napokon je stigao veliki dan za Frenkija kojeg ste imali priliku susretati na Lupigi. Naime, Frenkoza u četvrtak ima svoj prvi zagrebački samostalni koncert, a to dragi Lupeži, nije mala stvar. Ukoliko želite čuti zašto je njegov album 'Odličan CD' završio kao broj 4. najboljih albuma 2005. Jutarnjeg lista, te ima li tamo još hitova koji će osvanuti na prvom mjestu Cenera Stojedinice, poput 'Hajmo rušit', sigurno ćete se u četvrtak naći u KSET-u gdje će vam upad naplatiti tek 15 kuna

O Frenkijevom albumu 'Odličan CD' već smo na Lupigi govorili, a link na poduži razgovor s mladim bosanskohercegovačkim battle MC-jem još uvijek stoji ispod naše ankete. Rođeni Bijeljinac, a današnji Tuzlak do albuma je došao počevši slušati hip hop u Njemačkoj, da bi potom isticanjem u tuzlanskoj Disciplinskoj komisiji, te kao gost na albumima ponajboljih 'repera' Balkana, a ujedno i naše dvojice kolumnista – Ede Maajke i Marchela – sazrio za, nadamo se, uspješnu solo karijeru.

Svoju energičnost i sposobnost u battleu u četvrtak će imati prilike čuti, a i vidjeti, i zagrebačka publika, koja će, ne sumnjamo dupkom napuniti kultni KSET gdje će okupljenima svoja umijeća pokazati i DJ Soul (još jedan Bijeljinac, poznati Emir s tuzlanskog FM Jama) te Dj Oli Dobolli (Dj godine by Zlatna Koogla). Događanje počinje iza 20 sati, i to nastupom predgrupe Infuzija koju sačinjavaju Tuzlaci na privremenom radu u Njemačkoj. Što je najbolje, cijena upada i više je nego prihvatljiva – 15 kunića.

Niska cijena ulaznica zasigurno će doprinijeti da zagrebačka koncertna promocija 'Odličnog CD-a' bude vrlo zapažena, a tu je i znatiželja zbog koje će mnogi nagrnuti u KSET kako bi doznali zašto je taj album završio kao broj 4. na ljestvici Jutarnjeg lista najboljih albuma protekle godine, te ima li Frenkie još pokoju stvar koja se poput 'Hajmo rušit' našla na prvom mjestu Cenera by Radio 101.