Zadnji trzaj sjajne koncertne sezone u KSET-u

Daniel Letica

31. svibnja 2004.

Zadnji trzaj sjajne koncertne sezone u KSET-u

Rijetku kad u ovim krajevima doživljenu bogatu koncertnu sezonu u KSET-u, čast zatvoriti imaju fenomenalni berlinski bend "To Rococo Rot" uz Amerikance "Chinese Stars" kao predjelo. Osim zagarantirano jeftinog piva i dobrog provoda, očekuje vas i zanimljiva kombinacija post-rock elektronike kritičarskih ljubimaca. Los geht's in KSET
Rijetku kad u ovim krajevima doživljenu bogatu koncertnu sezonu u KSET-u čast zatvoriti imaju berlinski To Rococo Rot uz Chinese Stars sa Rhode Islanda kao predjelo. Odajte poštovanje agilnim ksetovskim promotorima i ukažite se u ponedjeljak 31.5. na rečenom mjestu.

Osim zagarantirano jeftinog piva i dobrog provoda, očekuje vas i zanimljiva kombinacija post-rock elektronike kritičarskih ljubimaca, braće Lippok i Stefana Schneidera s već dugo vremena najuzbudljivije nacionalne muzičke scene, njemačke, i disco punk-roll živahnih Amerikanaca koji su navodno zapalili KSET prošlog listopada.

To Rococo Rot, jedan od rijetkih bendova sa imenom-palindromom (Ana voli Milovana i to …) vodi vas pravo ''u rokoko trulež'', destinaciju koja ne zvuči nimalo glamurozno, ali samo glazbeno putovanje uistinu je jedinstveno, slično onom koje je ostalo u lijepoj uspomeni kada su prije tri godine prvi put nastupili u našem gradu. Uz logične, manje promjene u zvuku u odnosu na taj gig promovirat će svoj novi, odlični album Hotel Morgen, a i samo ime ove američke predgrupe nekako mi dobro zvuči ... Prema tome, los geht's!