Earbugs - poslastica za glazboljupce

Rochi

27. siječnja 2006.

Earbugs - poslastica za glazboljupce

Došao je i taj dan. Demo glazbena scena Hrvatske dobila je mogućnost besplatne promocije svojih glazbenih uradaka. Gdje? Kako? Na trenutno najdostupnijem i najraširenijem mediju na svijetu - internetu. Naime, otvoren je prvi hrvatski portal demo glazbenika. Svi vi željni konkretnih informacija i skrivenih glazbenih poslastica smatrajte se pozvanim kliknuti na

Već par dana imamo informaciju iz prve ruke, a na današnji dan je i HINA službeno potvrdila vijest, da je pokrenut prvi hrvatski portal posvećen demo bendovima. Na ovom portalu hrvatski demo bendovi konačno mogu: promovirati svoje stvarke, koncertne termine i hrpu drugih stvari koje njima i nama život znače. Da ne duljimo dalje, prenosimo objavu HINA-e u cijelosti:

Od prosinca 2005. godine na Internetu je dostupan Earbugs Demo Music portal (www.earbugs.com, www.demobandovi.com), projekt udruge za promidžbu nezavisnih umjetnika Tempus Fugit (www.tempusfugit.hr).

Prvenstveno namijenjen neafirmiranim glazbenicima, Earbugs svojim korisnicima omogućava da se potpuno besplatno predstave publici putem svojih pjesama, vijesti, koncertnih termina i još mnogo raznolikih sadržaja. Svaki band ili glazbenik na Earbugs može uploadati neograničen broj svojih pjesama, pregledavati statistike posjećenosti svoje stranice i preslušavanja svojih pjesama, sudjelovati na natjecanjima u organizaciji Earbugsa ili komunicirati sa svojim obožavateljima putem direktnih poruka.

Svaki član Earbugsa može pristupiti svojim stranicama putem vrlo intuitivne i jednostavne administracije u bilo kojem trenutku bez obzira gdje se nalazi - bitno je samo da je na Internetu. Svi koraci za uspješno prijavljivanje i upload glazbe na Internet su detaljno opisani i vrlo jednostavni te ne zahtijevaju apsolutno nikakvo predznanje. Na portalu postoje i dodatne rubrike sa detaljnijim objašnjenjima vezanim uz snimanje, produkciju i konverziju glazbe u Mp3 format, kao i mogućnosti downloada nekih od "neophodnih" programa.

Osim za korisnike navedenih servisa, Earbugs je zanimljiv i za sve posjetitelje koji su uvijek u potrazi za novostima u glazbenom svijetu. Posjetitelji mogu glasati za pjesme na portalu kao i za bandove i glazbenike, pročitati recenzije pojedinih bandova i glazbenika i intervjue sa njima, postati na forumu, kupovati ili prodavati stvari putem glazbenog oglasnika i zabaviti se uz još mnogo sadržaja vezanih za svijet glazbe.

Earbugs omogućava trenutno predstavljanje novih ideja, 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Kontakt podaci

kontakt osoba: Marin Rajčić

Telefon: 091 / 503 2246, 091 / 6156 766

email: mdr@earbugs.com, earbugs@earbugs.com, info@earbugs.com

web: www.earbugs.com , www.demobandovi.com , www.tempusfugit.hr

Neki od Lupeža testiraju i potpomažu ovaj servis još od vremena otkad je bio ovijen pelenama i velom tajne. Autor ovog teksta ne može riječima opisati svoje oduševljenje (pljeskanjem po guzi) pokretanjem ove glazbene atrakcije i jedva čeka da čuje (prvi, nadam se osmijeh i glas "mama!", a ne plač kako je uobičajeno za bebe) prve reakcije i komentare na ovaj hvale vrijedan potez.

U svakom slučaju čestitamo na rođenju ove hrvatske bebice i želimo joj sve u najbolje u daljnjem životu i razvoju ...

P.S. "There's an insect in your ear ...", ali ne brinite se i u našim je ...