Stavi NATO na referendum

Mjesečeva ratnica

30. ožujka 2008.

Stavi NATO na referendum

Ovo nije još jedna kritika NATO saveza. Nije niti razotkrivanje smicalica naše ili bilo koje druge vlasti. O tome već svi oni koji misle svojom glavom znaju sve, kao i ptice na grani. Ovo je poziv na legitimnu građansku akciju za koju se iskreno nadamo da će uspjeti, usprkos sredini gdje većina voli negodovati, i to uglavnom radi samo iz svojih fotelja/stolica zavaljeni pred televizijom/kompjuterom

O čemu je riječ? Da bi referendum o ulasku u NATO bio raspisan potrebno je da to zatraži 10 posto od ukupnog broja birača. Potpisi će se skupljati u velikom broju hrvatskih gradova i sela, a akcija traje od 29. ožujka do 12. travnja. Sve detaljne informacije o akciji, uključujući i poziv za (toliko potrebne) volonterke i volontere, možete naći na ovom linku!

Trebam li napominjati da je svaki glas važan? Da nitko neće potpisati umjesto vas? Možemo li kao društvo barem jednom pokazati da smo spremni preuzeti odgovornost za svoj, i život naše djece? Priključite se akciji i proširite glas o njoj koliko god je u vašoj moći! O svima nama ovisi hoćemo li poslije 12. travnja slaviti odgovorno demokratsko društvo od akcije, ili ćemo se vratiti dobro znanim žalopojkama o svojoj tužnoj izmanipuliranoj sudbini!