S ponosom i dikom najavljujemo - novi GostLupež

Božidar Alajbegović

14. studenog 2003.

S ponosom i dikom najavljujemo - novi GostLupež

Drago naše milijunsko čitateljstvo, velika nam je čast, ali i vrlo ugodna dužnost najaviti vam novog "Gosta-Lupeža". Radi se o osobi koja posjeduje vrlo zanimljive inicijale B. B. I koja se također pokazala i kao izrazito blagonaklona prema našem entuzijastičkom radu na najdražem vam sajtu, te od njega zaprimismo čak dva teksta. Dakle, Lupiga opet najavljuje
Naš novi GostLupež odaziva se na ime Boris Beck, a mislim da morate primijetiti kako je gostovanje Lupeža krenulo dobrim putem i čast nam je što vas tako često možemo počastiti dobrim gostom.  Boris Beck ime je osobe rođene u Zagrebu 1965. godine. Kako sam kaže, životna želja da iz studentskog doma prijeđe izravno u starački nije mu se ostvarila (&#!!!?%&!!), a dogodio mu se i peh da je završio oba svoja studija, prvo geodeziju, pa poslije hrvatski jezik i književnost.
Saznajemo kako je čak dvaput bio u ratu i za to dobio kolajnu s kojom se sada igra njegovih troje djece. Svoje priče, eseje i kritike objavljivao je u brojnim časopisima i novinama, a najviše u Vijencu i Zarezu gdje je bio i urednik. Za prozu je nagrađen na natječajima Arkzina i FAK-a.  Sada piše o knjigama za Nacional. No, ni to nije sve, jer Boris Beck autor je mjuzikla za tinejdžere "Grič Witch", a uskoro mu izlazi i knjiga priča za odrasle "Metak u srcu Svetog Augustina" iz koje potječe više nego odlična (riječ odlična ne oslikava u potpunosti stvarno stanje stvari) priča o smrti "Četri zadnje stvari". Uskoro ćete se u njenu kvalitetu moći uvjeriti i sami, na ovom sajtu, naravno.  

Dakle, preostaje vam samo da hitro posjetite našu rubriku Gost-Lupež i to na najbrži mogući način, klikom na naslov "O rupama" te pročitate tekst Borisa Becka kojeg je napisao specijalno za naš sajt.