Najpovoljniji hosting u Hrvata

Ivor Car

5. kolovoza 2003.

Najpovoljniji hosting u Hrvata

Točno je deset dana ostalo do dana kada će naš dragi Plus iz Pule prestati nuditi iznimno povoljan, već ionako najpovoljniji hosting u Hrvata. Ne, nije ovo nikakva reklama, već stvari tako stoje i treba ukazati na njih. A o kakvoj je to akciji zapravo riječ pročitajte, baš kao i uvijek klikom na
Kao što je već pravom Lupežu poznato Lupigin hosting smješten je kod majstora iz Pule, tvrtke znane kao Plus. Isti je to onaj Plus koji se pojavljuje na mjestu našeg centralnog bannera. Znate onoga na kojem piše - Ne budite slijepi! Primijetite najpovoljnije cijene.
E, u istom tom Plusu su ovo ljeto zaigrali na posebnu akciju u kojoj su cijene svih hosting paketa snižene za 20%. Akcija traje od 15. srpnja, i trajat će još točno deset dana, odnosno do 15. kolovoza, pa ako želite negdje smjestiti svoj kutak Interneta, na kojem ste svijetu obznanili raznorazne majstorije, pravi je trenutak da to učinite, jer za najjeftiniji paket (Sprint 50 - Red Hat Linux, 50 MB prostora) izdvojit ćete 288 kuna, što iznosi 24 kune mjesečno. Povoljno nema šta.
Za malo jači paket (200 MB prostora) treba uplatiti 448 kuna, dok je isti takav paket samo ne na Linuxu, već na Microsoft Windows 2000 skuplji za 24 kune.
Ukoliko ne vjerujete na riječ inače neobjektivnoj Lupigi evo vam link, pa provjerite sve što sam vam rekao, kao i još neke stvari koje nisam spominjao.
Nakon što utvrdite kako mi govorimo samo istinu provjerite cijene nekih Plusovih konkurenata pa ćete vidjeti kako ova novica nikako nije reklama već tek jedan vrlo dobar savjet. Pa sad vi gledajte …