Živio GostLupež!!!

Ivor Car

6. prosinca 2002.

Živio GostLupež!!!

Pitate li se da li je ovo moguće? Zbilja se promijenio Gost Lupež? Da, dragi moji, istina je, nakon 69 dana duge vladavine Jasmina Klarića, došao je na red netko drugi. Znači li to da prolazi period Lupigine učmalosti, ili možda ipak ne?
Veliko iznenađenja doživjeh vrativši se sa potpuno neslužbenog puta u jednu susjednu nam i još k tome prijateljsku zemlju. Naime, uočih kako fotografija u rubrici Gost Lupež, nije ona koju sam do sada vidio nekih desetak puta. Isprva pomislih kako je riječ o nekoj prevari ili o nekoj neslanoj i nadasve neukusnoj šali. Nakon što sam stao na loptu i nakon što je stanje šoka prošlo, čitajući tekst shvatih da nije java, nije privid već pravo ono zrno hibrid. Dakle, istina je!!!! Dobili smo novoga Gosta, i to Vedrana Marjanovića, novinara Glasa Slavonije i izvježbanog rutinera Hrvatske vojske. Upravo HV i poduži boravak u njemu potaknuo je ovoga mladića da nam kaže par riječi o stanju vojske u Hrvata.

A tko je glavni i odgovorni lik za pribavljanje ovoga Gosta, pitate se možda? Ja se pitam treba li tog Lupeža pohvaliti što je uspio svrgnuti i osloboditi nas tiranije Jasmina Klarića, inače izvrsnog višemjesečnog Gosta Lupeža, ili ga možda treba pokuditi jer to nije napravio još davno prije ovoga, na Lupigi dobro zapamćenog, dana, 5. 10. 2002. ? Kako god bilo, Gost je tu i spreman na to da ga pročitate i iskomentirate, a ako vam se ne da klikati na izborniku, evo bit ću darežljiv i ostavit ću vam link na novoga GostaLupeža! Živio GostLupež!