Jutarnji preporučio Lupigu

Ivor Car

10. studenog 2003.

Jutarnji preporučio Lupigu

Nemojte dragi naši Lupeži misliti kako je naslov ove novice proizvod našeg neobičnog smisla za humor ili obična izmišljotina, jer riječ je o istinitom, dokumentiranom događaju koji se zbio u subotu 8. studenog 2003. godine (da i mi jednom budemo precizni). A što su to u iznimno tiražnom Jutarnjem listu rekli o Lupigi pročitajte u

Oni koji novine čitaju od zadnje stranice, pa dokle dođu – dođu (ne mora uvijek biti početak), sigurno su u Jutarnjem listu primijetili maleni kvadratić rezerviran za rubriku web preporuka, pod uvjetom da se to uopće može nazvati rubrikom. U subotnjem izdanju Jutarnjeg lista kao web preporuka pojavio se naš mali i nama dragi sajt. Pa evo što je Jutarnji rekao o Lupežu iliti o www.lupiga.com:

"Stranica www.lupiga.com sadrži domaće i svjetske vijesti i zanimljivosti, kolumne niza autora koji pišu uglavnom pod pseudonimom, kratke priče i eseje koji dotiču teme ljubavi, mržnje, političke situacije, socijalne probleme i smisao života. Ta stranica donosi recenzije najnovijih književnih djela i filmova koji se prikazuju u kinima, kao i videoizdanja. Možete sudjelovati u formiranju enciklopedije u kojoj je zasad pojašnjeno 311 pojmova, a neki od njih na vrlo duhovit način. Također možete pročitati nešto o gostu lupežu, naći recept za novo omiljeno jelo, igrati se i dati komentar o svemu sto je na stranici."

Nekako mi na kraju ove preporuke fali nešto u stilu, ma odlično ili mrak sajt ili hebeno dobro, ali neće Lupež cjepidlačiti, nego će zahvaliti Jutarnjem što nas je preporučio svojim čitateljima, a kako je naša nedavna anketa o najboljim dnevnim novinama u Hrvata pokazala upravo je Jutarnji list najomiljeniji kod Lupeža.

Za kraj ćemo još samo reći kako ovo nije prvi put da se Lupiga spominje u tisku, jer mi smo (a svi mi smo Lupiga) već stare iskusnjare (Globus, Novi list, …), ali nam je ipak najdraži, bez obzira što se pokazalo da je posjet stranici u odnosu na običnu subotu bio veći tek za nekih 30% što je još uvijek dosta manje od broja posjeta uobičajenim radnim danom.

Eto, nije da se hvalimo, ali red je bio da vam kažemo kako je Jutarnji preporučio Lupigu!