Ne propustiti - TBF u Aquariusu

Ivor Car

4. listopada 2004.

Ne propustiti - TBF u Aquariusu

Nakon što smo u subotu odgledali Edu Maajku u Domu sportova sutra imamo priliku pogledati i drugog vjerojatnog kandidata za album godine. Riječ je dakako o The Beat Fleet-u, koji slijeće u zagrebački Aquarius, gdje se, kao što vidite, opet aktualizira onaj nadaleko poznati utorak, tijekom kojeg smo pogledali nebrojeno mnogo koncerata

Svatko tko je barem jednom u svoj CD-player stavio najnoviji disc od The Beat Fleet-a, "Maxon Universal" potpuno je svjestan kako je to jedan od najboljih domaćih albuma ove godine. Dakle, nemate što čekati, sutra u Aquariusu imate priliku čuti kako uživo zvuče neki od hitova s tog, njihovog trećeg albuma: Alles Gut (Zlatna koogla za pjesmu godine 2003), Šareni artikl, UV zrake, kao i slijedeći singl, Nostalgična, za koji spot radi Radoslav Jovanov – Gonzo.

Ovaj vikend TBF je predstavljao svoj album u Rijeci i kako saznajemo, riječka publika je zakazala, što ipak britke Splićane nije omelo u odličnom nastupu, otvorivši svirku pjesmom UV zrake.

Isto tako, sutra se možete družiti sa Sašom, Mladenom, Lukom, Ognjenom, Nikšom i Janom, koji će između 17 i 30 i 18 i 30 sati navratiti do one 'gle-čuda' multimedijalne knjižare, Profil Megastore. Tom prilikom će se "Maxon Universal" prodavati po promotivnoj cijeni, a prvih 30 kupaca dobit će besplatnu ulaznicu za koncert u Aquariusu.