Dobitnici karata za Maajku u Domu

Ivor Car

30. rujna 2004.

Dobitnici karata za Maajku u Domu

Kao što, vjerujemo, znate, koncert poznat pod imenom Maajka u Domu bit će održan za samo dva dana, ali sigurno ne znate tko su pobjednici Lupigine nagradne igre prilikom koje smo dijelili karte za Edin koncert. Iz ovoga je vidljivo kako nismo uspjeli postaviti dovoljno teško pitanje i karte ne podijeliti nikome, nego ih prodati na crnom tržištu i kupit' gajbu piva

U samo tri dana Zagrepčani i, kako se ono korektno kaže - i njihovi gosti imat će priliku vidjeti dva, 99 % odlična koncerta (subjektivna procjena kvalitete). Prvi je subotnji koncert Ede Maajke, papka po vlastitom priznanju, u velikoj dvorani Doma sportova, o kojem smo već potanko govorili na ovim stranicama, dok je drugo veliko događanje nastup T.B.F.-a koji će se održati 5. listopada ove godine u Aquariusu (o tome ćemo uskoro reći i nešto više).

Uglavnom, kao što svaki pažljivi posjetitelj Lupige zna, na ovim stranicama je organizirana malena i skromna (u našem stilu, šta ne?) nagradna igra u kojoj smo dijelili karte za Edin koncert. Nagradno pitanje bilo je: "Tko se dotakao Ede u svojoj najnovijoj pjesmi?", a dogodila se vrlo zanimljiva stvar u vezi njega. Naime, s obzirom da je odgovor na naše pitanje izašao u Jutarnjem listu, baš dan nakon smo mi objavili pitanje, ne čudi što se javio popriličan broj zainteresiranih za džabne karte. Ukoliko netko ipak nije zna, odgovor je - Severina!

Kao što vidite ništa od planirane preprodaje karata (bolje rečeno šverca) u kojoj smo mogli zaraditi za barem gajbu pive i popiti je pred sam koncert. Ovako smo karte ipak nekome dodijelili. Najbrži, a ujedno i točni, bili su Barbara Slade i Bogdanović Mario. Oni svoje karte mogu pokupiti na dan koncerta na službenom ulazu u Dom sportova, i to isključivo od 18 do 20 sati. A mi ponovno preporučujemo da kupite ulaznice dok su još uvijek 45 kuna.