IKSkluziva!

iksx@lupiga.com

14. ožujka 2002.

IKSkluziva!

Mladi žugaju kako se nigdje po gradu ništa ne događa. Kako nema posla, kako nema budućnosti. Kako se nema gdje izaći... i bla-bla, ovo, ono. E, pa lažu. Možda posla nema, ali zabava piči sve u šesnaest!
Radeći naporno na stranici, oslikavajući NAŠ pogled na svijet, kolega Ivor-Car i moja malenkost smo se odlučili potaknuti Mirinim inicijativama o izvještavanju s lica mjesta na jednu reportažu; s lica mjesta. Kako je četvrtak, dan po zlu poznat, odlučili smo se za Stylish party u Aquariusu.
Kako put u svaki izlaz vodi preko kioska, prvo smo posjetili 0-24 kiosk u Savskoj. Njihovom ljubaznošću i uslugom smo izrazito zadovoljni. Za njima po uslužnosti ne zaostaje niti 0-24 kiosk kraj Cvjetnog, čiji nam uposlenik otkriva kako su radi par pljački razularenih studenata postavili kameru. Ispod glasa dodaje kako kamera ne radi.
Za sve koji se upute u izlazak negdje na naše sinje jezero, upozoravamo kako je kapija 1 zatvorena, te se trebaju služiti ulazom kroz kapiju 2 koja je otvorena 0-24.
Na putu do Aquariusa pažnju ne treba obratiti na prirodu, već na ležeće policajce koji kako to i je kod nas, posvuda.
Na ulazu u sam klub će vas presresti par izbacivača i mrko pogledati, ali se sve promijeni kad im pokažete pozivnicu (hvala Ivani), a pogledi im se rastope.
Na samom ulazu nas je dočekala užarena brazilska atmosfera i umjetni dim od leda. Posjećenost događaja je zadovoljavajuća. Djevojaka je malo, ali valjaju, te se smiješe, koketiraju i plešu. Moramo pohvaliti i domišljatog DJ-a s brazilskim (očito umjetničkim) imenom i Dubrava lookom. Makrobiotičare moramo razočarati jer u Aquariusu nema niti klope, niti mjesta za nepušače.
I baš kad smo se počeli zabavljati cupkajući uz ritmove sambe, Fooka se počeo osjećati poput slona u staklarnici. Tako da smo deset minuta od ulaska izašli ispraćeni rastopljenim izbacivačima. A iskreno govoreći, sve skupa je izgledalo kao prirodni nastavak after-work partija. Pa ko voli nek čila. Mi smo se vratili da vas izvijestimo. I usput da se zna, oni omaleni ćelavi DJ i dva mu kompića se umjetnički zovu: Pacco, Jogarde i Badass.