Još jedna "maskirana" pljačka

Ivan Kegelj

21. siječnja 2004.

Još jedna "maskirana" pljačka

Kao u filmu: dvojica maskiranih upadaju u poslovnicu Fine u Rudešu s pištoljima u rukama. Zatim ona legendarna linija teksta - idemo svi ruke gore, ovo je pljačka! Napolju ih u autu čeka treći drugar: uskaču i crta. Da, drugovi, bila je to pljačka. A na opširnije i fotka provalnika snimljena kamerama u Fini

E da, zaboravih vam reći kako su nepoznati i maskirani pljačkaši Fine od danas u 12.30 sati bogatiji za nešto više od 100 tisućica kuna. Do kad će biti bogatiji - ne zna se.





-Dvojicu razbojnika ispred poslovnice Fine u Jablanskoj ulici u Fordu Sierri čekao je pomagač, s kojim su nakon pljačke pobjegli. Za njima se, jelte, traga, standardno je obznanila potragu glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama.


Vulama reče i da su dvojica razbojnika najprije razoružali 34-godišnjeg zaštitara, a onda od desetak djelatnika uzeli lovicu. Spaljeni Ford kasnije je pronanađen u Voltinom naselju.

Ozlijeđenih nema, pa svi mogu nastupiti već u idućem kolu pljački, otimačina, provala i razbojstava; bilo na strani onih koji pljačkaju ili na strani onih koje se pljačka.

Što se mene tiče, obradovalo me je da nije pukla neka kladionica. Čovjek čisto poželi malo promjene s vremena na vrijeme.