Dosta je bilo čekanja na "Dosta"

Ivor Car

6. listopada 2006.

Dosta je bilo čekanja na "Dosta"

Nakon nesvakidašnjeg baksuzluka, odnosno kobne "štamparske" pogreške kojom je Frenkijev novi CD "Dosta" odštampan u pogrešnom formatu zapisa, konačno je na tržište stigao potpuno ispravan disk. Za sada se izrazito politički angažiran album s 11 stvari teške kritike "BH stanja" može kupiti u svim "Buybook" knjižarama, a prva promocija očekuje se krajem ovoga mjeseca

Dogodilo se to još na dan predizborne šutnje u susjednoj Bosni i Hercegovini. Poučen nedavnim neugodnim iskustvom Frenkie je u panici raspakirao golemu pošiljku i prvi primjerak koji mu se našao pod rukama stavio u CD player. Nakon toga, mogao je odahnuti, jer disk je stigao u prikladnom audio formatu, što će reći da sve fercera točno onako kako treba.

Za sada se CD može kupiti u svim Buybook knjižarama, a svoju će promociju doživjeti tek 28. ovog mjeseca u sarajevskom klubu "The Bar" kada će Frenkieju potpomagati i DJ Soul te Zona 49. Riječ je o vrlo angažiranom materijalu kojim se Frenkie priklonio građanskom pokretu "Dosta" koji već mjesecima organizira razne akcije iskazujući svoje nezadovoljstvo trenutnim stanjem u BiH. Tako naš Frenkie progovara o odlasku mladih iz BiH, o korupciji u državnim institucijama, kritizirajući sveopću pasivnost današnjeg građanskog društva.

Bitove za "Dosta" napravili su King Mire, Koolade i Alian, a među gostima na albumu pojavljuje se i naš glavati kolumnist Edo Maajka te Heavy D i već spomenuti Zona 49.

Popis pjesama:

01. Još uvijek
02. Moj sokak
03. Promjene ft. Heavy D
04. Još jednom
05. Rat savezu
06. Rewind ft. Edo Maajka
07. Oko mene
08. Ne mogu pomoći
09. Zona ft. Zona 49
10. On je šef
11. Mr Policeman
12. Ovdje