URBAN I TOMAN ZA LUPIGU: Podržimo glas razuma; Izvucimo jedni druge iz ovog blata

Lupiga.Com

27. prosinca 2017.

URBAN I TOMAN ZA LUPIGU: Podržimo glas razuma; Izvucimo jedni druge iz ovog blata

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

Podrška Lupigi stigla je i iz Rijeke, i to od članova jednog od glazbeno najvažnijih i najinventivnijih bendova u Hrvatskoj. Gitarist Ubran & 4 Luka Toman najprije je objasnio zašto poziva na akciju podrške našoj crowdfunding kampanji.

"Podržimo Lupigu. Podržimo portal koji je u godinama iza nas postao glas razuma na ovim područjima, u Hrvatskoj i šire. Zahvaljujući neslavnim politikama unazad nekoliko godina doveden je na rub egzistencije", kazao je Toman.

Damir Urban je poopćio priču i objasnio kako samo solidarnošću možemo nadići ravnodušnost, besperspektivnost i ograničenja koja nam se nameću

"Svi zajedno smo svjedoci situaciji u kojoj gubimo metar po metar prostora slobode i inače u ovoj zemlji. Tako da, nema druge nego da pomognemo jedni drugima. Neke čarobne ruke i čarobnog štapića neće bit'. Izvucimo jedni druge iz ovog blata kako god znamo i umijemo. Nema druge nego podržimo jedni druge", rekao je Urban u videu koji je pred vama.

"Pomozimo novinare i novinarstvo koji se bave činjenicama, a ne alternativnim činjenicama", dodao je Toman. 

Hvala im na ovim riječima!

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.