Sloboda pederima!

Mladen Barbarić

16. studenog 2008.

Sloboda pederima!

Američani imaju zgodnu naviku da uz predsjedničke izbore, možemo ih nazvati popularnom frazom mein ivent, često imaju i svoj sajd prođekt. Osim što su odlučivali kojem će guzonji sljedeće četiri godine plaćati boravak u jednoj od najskupljih nekretnina na planeti, građani Kalifornije na prošlim predsjedničkim izborima glasali su i o ozakonjenju homoseksualnih brakova. Famozni Proposition 8 je, ako sam dobro shvatio, referendumsko pitanje kojim bi država Kalifornija instituciju braka rezervirala samo za dogrobno sjedinjenje muškarca i žene

Kako je svijet globalna kafana u kojoj su najglasniji redovito i oni najpijaniji, uopće nemojte sumnjati da su naša braća Amerikanci, predvođeni jebačima male djece i sličnim šljamom, odlučno prihvatili Prop 8. I šta sad mene briga šta su oni odlučili? Zapravo, jebe me se, jebo ih Kolumbo, ali ono što je bit svega jest da su time u ime istospolnih parova odlučili hoće li se ovi vjenčati ili ne.

I kao da nije dosta što sam i sam u nekom beznačajnom, zapišanom i smrdljivom dijelu ove globalne birtije, nego me užasno bole uši jer mi se na uho dere neki idiot i, iz istog ovog zapišanog i smrdljivog kuta birtije, vrišti mi na bubnjić o nekoj svetosti braka.

Kao da peder u braku ne može biti jednako nevjeran koliko i heteroseksualac. I kao da nam je brak toliko svet da nikada nitko nije čuo da se netko razveo. Zbilja neshvatljivo.