MRLE (LET3) PODRŽAVA LUPIGU: Garantiramo da tijekom snimanja nitko nije ozlijeđen

I.F.

19. siječnja 2018.

MRLE (LET3) PODRŽAVA LUPIGU: Garantiramo da tijekom snimanja nitko nije ozlijeđen

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

A sada spektakl. Javio nam se Damir Martinović Mrle iz Leta3 i poslao nam svoj video podrške, sve sa scenarijem i kostimografijom. I inače dobro poznat po svojim scenskim nastupima od kojih se svekolikom konzervativcu diže kosa na glavi, Mrle je u samo nekoliko sekundi pred kamerom mobitela s vrlinama profesionalnog glumca uspio održati pravi mali performans

Izgleda i zvuči bolno, ali Mrle nam garantira kako tijekom snimanja nitko od statista nije ozlijeđen, a podrška Lupigi je ipak isporučena. Iako izgleda da su pale i suze, Mrle nam jamči da nitko tijekom snimanja nije zaplakao.

“Ne budi pička, svi smo mi Lupiga“, poručuje u svom videu podrške Mrle na posljednji dan Lupigine crowdfunding kampanje. Prilika je ovo da mu se još jednom zahvalimo na podršci, kao i na ustupljenoj muzici za drugi Lupigin spot u ovoj kampanji (pogledaj gore). Lupiga nema pare, al' ima drugare! Hvala vam!

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube/Lupiga.Com

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.