Miro - internaut krasne frizure

miro@lupiga.com

22. siječnja 2004.

Miro - internaut krasne frizure

Zamislite li se ikad nad ogromnom količinom stranica koje se nalaze na Internetu. Ja ne, ali se dobro zabavljam nalazeći nove i nove dokaze da je čovjek najbizarnije biće na planetu, jako sklono istraživanju svijeta oko sebe. Nakon poetičnog uvoda, predlažem vam da pogledate neke od ovih stranice. Ukoliko želite saznati nešto više, kliknite, naravno, na

Ovisnik ste o novinskim naslovima i istovremeno želite saznati kakva će nam biti zajednička budućnost? Pogledajte bez ustručavanja stranicu www.chronicle-future.co.uk. Tamo sve piše. Kako će biti 2005., 2006., i tako 40 godina unaprijed. Nema više gledanje u talog šalice kave ili prebiranja po grahu. Učenjaci su preuzeli stvar u svoje ruke.

Uvjereni ste da je kafić "Kod veselog Martina" u vašem kvartu najbolji. Ili ste bili na narodnjacima u ukusno uređenom socrealističkom baru. I sve to željeli bi podijeliti sa svijetom. Na stranici www.worldsbestbars.com pruža vam se jedinstvena prilika vidjeti svu dekadenciju kapitalizma i posljedice rada nedjeljom (i subotom navečer).

A sada nešto posve drukčije. Neotkriveno, neistraženo i posve maštovito. Na stranici http://web.archive.org  možete pogledati kako su izgledale vaše omiljene stranice prije nekoliko godina. Već vidim kako nervozno upisujete www.lupiga.com i ne očekujete baš ništa. Ali, stani! Pogledajte, kako se dizajn malo cijenio prije dvije ili tri godine.

Kad smo već u retro điru (daš đir?), evo jedna stranica za ljude koji se ozbiljno bave računalima, u koje naravno računam i sebe (kužite foru, računam - računala). Stranica www.oldversion.com daje vam na biranje među stotinama starijih verzija programa, koje ste jednom posudili Marku, koji je to posudio frendu koji je otišao u Izrael, a tamo ga je posudio Josipu koji je na službenom putu u Moskvi. Sada nađite taj program ovdje. I ostavite neki stari za druge.

"Ljudi, ljepota je u davanju" Pamela Lee Anderson

I na kraju, nešto za poremećene čitatelje naše stranice, i stanare Ćaćićevih POS stanova. Često razmišljate o dizanju susjedove vikendice u zrak? Na stranici www.implosionworld.com  napokon možete vidjeti kako srušiti garažu, kuću ili stadion, bez da oštetite okolne zgrade.