Neobični Sören i njegova još neobičnija ekipa!

Ivor Car

30. lipnja 2003.

Neobični Sören i njegova još neobičnija ekipa!

Ovo je Sören, a on će vam predstaviti sebe, svoju djevojku, obitelj, rođake, susjede, te prijatelje, kako one koji mu kupuju slatkiše, tako i one koji ponešto kupe njegovoj majci. Naravno, Sören nije istinit lik, već šala povodom koje je napravljen jedan web site, što će vjerujem mnogi pronaći neukusnim.
Slučajno u bespućima Interneta, među nekih milijardu site-ova naletih na ovu i nađoh je zanimljivom, te odmah odlučih predočiti je i sve mnogobrojnijim Lupežima. No, uvjet za razumijevanje cijele stvari je, zbilja, vrlo pasivno poznavanje njemačkog jezika, budući je Sörenovo predstavljanje na njemačkom jeziku. A to predstavljanje se sastoji od fotografija njegove svite (ukradeno s neta, naravno) uz neobične komentare konstruirane tako da prikazuju djetinju naivnost.
Pitanje je samo da li će nekome uopće biti smiješno to što je Sörenov nasilni stariji brat Jury iz šale razbio zube svojoj mlađoj sestri Elfie ili to što Sörenov postariji prijatelj kojemu se ovaj više ne može sjetiti imena, Sörenu poklanja slatkiše i pušta filmove sa golim muškarcima, no jedno je sigurno, ovakvo nešto je sasvim neuobičajeno i jedinstveno, a samim time, smatram, vrijedno posjete.
Doduše, postoji cijeli niz sličnih stranica, koje su zapravo rađene profesionalno, ali izrađene tako da djeluju potpuno amaterski, kako bi se stvorila što realnija slika o pravom, istinskom homepageu. Osim toga zanimljiva je i još jedna stvar kojoj autori ovakvog tipa stranice pribjegavaju, a to je brojač posjeta, obavezno postavljen na uočljivo mjesto i koji se neprestano poništava tako da ćete gotovo uvijek biti među prvih stotinu posjetitelja site-a. Zapravo imaju veću posjetu nego kompletna Lupiga. Osim toga fotografije ekipe su uvijek zaštićene, bilo nekakvim natpisom na fotci ili pak zabranom desnom klika (što je Sörenov slučaj). Upravo zbog toga što su i same Sörenove fotografije ukradene odlučio sam i ja jednu ukrasti njima, jer zabrana desnog klika malo koga može spriječiti u uzimanju iste (neka nas tuže!). To bi bilo to od priče, a sada vas prepuštam linku, pa sami donesite sud o lošoj ili dobroj šali.

www.geile-homepage.de