Što sam bio u prošlom životu?

Božidar Alajbegović

23. prosinca 2003.

Što sam bio u prošlom životu?

Ajd da vas uputimo na jedan iznimno zanimljiv sajt pomoću kojeg možete saznati mnogo toga o grčkoj filozofiji, budizmu ili pak Albertu Einsteinu, ali isto tako i otkriti što ste bili u svom prošlom životu. Dakle, ako vas zanima vaša prošla inkarnacija, nema vam druge nego da nastavite čitati, a saznat ćete i što je doljepotpisani Lupež bio u svom prošlom životu
Kliknete li na www.thebigview.com otvorit će vam se jedna vrlo zanimljiva Internet stranica, koja između ostalog sadrži i rubriku Past Life Analysis. Kao što i samo ime govori, u dotičnoj rubrici se možete informirati o podacima iz svog prošlog života, odnosno o svom tadašnjem psihološkom profilu, profesiji kojom ste se u prošlom životu bavili, ali i o životnoj lekciji koju ste naučili i prenijeli u svoju sadašnju inkarnaciju.

Tako sam ja na upit o svom prijašnjem životu, dobio slijedeći odgovor:

"Your past life diagnosis:

I don't know how you feel about it, but you were female in your last earthly incarnation. You were born somewhere in the teritory of modern Israel around the year 425.
Your profession was of a banker, usurer, moneylender or judge.

Your brief psychological profile in your past life:
- as a natural talent in psychology, you knew how to use your opportunities. Cold-blooded and calm in any situation.

The lesson
that your last life brought to your present incarnation:
- your task is to learn, to love and to trust the universe. You are bound to think, study, reflect, and to develop inner wisdom."

Rezultati, kao što vidite, mogu biti i više nego zanimljivi (naročito ovo o spolu u prošloj inkarnaciji, hi hi hi, a koliko poznajem samog sebe, ovo "cold blooded and calm in any situation" mi govori da sam u odnosu na svoj prošli život, bitno - nazadovao, he he he ).

Dakle, kliknite na www.thebigview.com i možda i vi doživite iznenađenje!!!

P.S. Kao i u slučaju novice prije ove, i ovog tekstuljka ne bi bilo da nije Bilande Ban i njenog bloga http://volimkrevet.blogspot.com.

Stoga, BB - thanx a lot!!!