Tako mlad(a) a već Slovenac/Slovenka?

Ventura

30. listopada 2003.

Tako mlad(a) a već Slovenac/Slovenka?

Zanima vas zašto je Slovenija već u Europi, i nije vam najjasnije kako su uopće mogli tamo stići prije nas!?! Možda je tajna euro-uspjeha u njihovoj mladeži, koja je, jelte, jako inovativna, informatički obrazovana, a na prvom mjestu samokritična. Pogledajte čime se bave dokoličarske horde naših susjeda, u svoje slobodno vrijeme.

Izgleda, dragi lupeži, da je skoro nemoguće napraviti novicu na Lupigi, a koja bi bila čitana, bez da u nju natrpate obnažene fotografije i onda ih malo prokomentirate. Osobno, nisam baš dugo ništa objavio, pa rekoh, ajde da budem u trendu i bacim se u potragu za kompromitirajućim sličicama po "bespućima elektronske ne(o)zbiljnosti". Nisam čestito ni krenuo, kadli već tu, odmah preko plota, u svima nam dragom komšiluku (koji ima more al' nema (crni) pojas) naletim na "plodno internetsko tlo".

 

Objavljene fotografije (ima ih cca 3 000) svakako ne spadaju u kategoriju "muški-bikini-od-milja-prozvan-strava-i-užas" ili haljina tipa "orala-ja-njivu-i-zapne-mi-na-zadnjoj-osovini-traktora-neki-dronjak-a-ja-ga-nabacim-na-kosti-i-pravac-na-prijem-kod-kraljice", i više od same njihove forme, posjetitelje zanima njihova svrha.

 

Prosječna starost/mladost populacija ne stranici, kreće se tamo negdje oko "sweet sixteen", uz ekstreme od jednocifrenog broja godina (jadna li im majka, koja im kupi kompjuter) do individua, koje broje preko tri banke (ej, stvarno, šta njihove slike traže tamo, to mi nikako, ama baš nikako ne može biti jasno). Centralna tema, oko koje se sve vrti, jesu slike (pomno ispozirane i po potrebi cenzurirane), koje korisnici objavljuju u nadi, da će se naći na top-listi "naj-kul" tipica/tipčina.

 

Top-lista se formira "demokratskim" glasanjem pubertetlija, koji objavljenim slikama okače ocjenu od 1 do 10, pa 'ko skupi najbolju statistiku, on/ona je onda car-šah-maher-bog-itd ... Svakako, tu su i nezaobilazni komentari, koji su ponekad ispunjeni takvim nebulozama, da vam ni jezička barijera između tako sličnih, a opet različitih, slavenskih jezika, neće pomoći, da ne ostanete zabezeknuti količinom gluposti, koju posjetitelji ove stranice mogu, da izvinete, nasrat.

 

Stoga, mislite li da imate potencijala i ako vas na zajedničkim fotkama razreda nisu uporno gurali u zadnje redove, niti ste ikad bili okarakterizirani kao fotodegenerična faca, slobodno posjetite link glasujzame.com, nabacite svoje najbolje digitalne fotografije i sačekajte sud svekolike (za sada pretežno slovenske) mladeži. Svakako uzmite u obzir, da "djeca znaju biti brutalno okrutna", pa se nemojte preneraziti prosječnom ocjenom vašeg izgleda, koja vam može srozati ego na nivo amebe i zbog koje ćete stvarno popustiti u školi/na faksu. Mislite li pak, isto kao i moja malenkost, da su ga fakat pretjerali te da su takve stranice potpuno nepotrebne, još uvijek možete malo prošvrljati njegovim elektronskim ćoškovima i provjeriti kvalitetu mladog slovenskog "mesa".