Iznikao Enter-net

Ivor Car

1. ožujka 2005.

Iznikao Enter-net

Svakakva "čuda" izlaze na netu, a najnovije od meni poznatih je Enter-net časopis za, pazi sad, Internet kulturu i poslovanje, pazi sad opet, s temama web dizajna, programiranja, web arhitekture, usability-ja, marketinga, copywritinga, … Uglavnom o čemu je riječ, kako se promoviraju, s kojim ciljem (osim onog vječnog - zarade) saznajte pod

Nedavno je Informatika Mihelač, slovensko-hrvatska tvrtka koja se krije iza cijelog projekta, objavila kako je objavljen njihov online časopis za Internet kulturu i poslovanje, zvan Enter-net. Učinili su to kako rekoše "Odazivajući se na nedostatak sadržaja i vodiča za online prezentaciju srednjih i malih tvrtki", a svoj produkt namijenili su, pazi sad opet, poduzetnicima, koji žele iskoristiti prednosti novih medija kao osnovnog oruđa modernog poslovanja.

U Enter-netu bit će sadržane teme s područja web dizajna, programiranja, web arhitekture, usability-ja, marketinga, copywritinga, promocije, poduzetništva i dr. (što god neke od ovih stavki značile). Služeći se nabrojanim oni će probati educirati kako korisnike, tako i vlasnike web sajtova. Pa dalje u njihovoj objavi medijima nastavljaju: "Čitatelji na stranicama mogu pronaći korisne članke, odštampati ih, preporučiti prijatelju ili komentirati, doznati zanimljive činjenice, citate i podatke o povijesti weba. Stranice su načinjene u skladu sa naputcima i standardima W3 Konzorcija, u potpunosti razdvajaju sadržaj od prezentacije i prilagođene su čitateljima sa posebnim potrebama jednostavnim odabirom čitljivijeg prikaza.".

Eto mi im napravismo reklamu, a sada vi otiđite do njih i svojim očima provjerite o čemu se radi