Hladno pivo u Domu

iksx@lupiga.com

20. svibnja 2005.

Hladno pivo u Domu

"Runda za sve" je došla na korak do fajrunta, ali bi to, prema najavama i našim iskrenim očekivanjima, trebao biti itekakav fajrunt. Ma kakav je to dobar fajrunt, pitate? E pa takav da su nejasni i sprženi sjedili na presici Hladnog piva u Routeu 66 i premišljali 'oće li u srijedu na Pivo ili na finale Kupa u Split. A kada se na platnu zavrtio dvd s koncertom iz Male dvorane Doma sportova, odlučili su: okreć' rundu, 'amo na fajrunt!

Dečki iz Gajnica, našeg omiljenog kvarta, glazbom se bave već dugo godina. U njihovoj autobiografiji stoji da su se okupili u vrijeme Univerzijade i da su tada imali i prve koncerte. 1992. godine snimaju za 200 marona prvi spot, za pjesmu Buba švabe, a sljedeće godine im izlazi i prvi album Džinovski za kojeg su dobili nekoć dodjeljivanu diskografsku nagradu Porin. Dvije godine kasnije snimaju g.a.d.-a, a nakon još dvije godine i Desetku.

Da ne bi nešto puno pričali, nabrojit ćemo da onda nastaje Pobjeda i njihov prvi live album Istočno od Gajnica. Onda dečki uzimaju pauzu, a Mile nastupa s Putnicima da bi sve opet 2003. godine na najbolji način sjelo na Šamaru. Ostalo, uključujući i dvd Pun ko(n)dom spo(r)tova je povijest koja će se 25.05.2005. u 20:05 sati nastaviti u Velikoj dvorani Doma sportova. A za sve koji neće bit' šupci, karte se za 50 ćunjosa još uvijek pretprodaju u:

Dancing Bear, Gundulićeva 7
ShoeBeDo X, Gajeva 7
Plug & Play, Savska 9
Integral, Pothodnik
Dallas, Tkalčićeva 7
Music centar Zagreb, Zagorska 60
Route 66, Paromlinska 47