"Ramirez" udarnički na početku godine

Ivor Car

31. prosinca 2004.

"Ramirez" udarnički na početku godine

Debi album zagrebačkog benda "Ramirez", zauzeo je značajno mjesto među najboljim domaćim albumima ove godine, godine na umoru. Iznimno koncertno aktivan bend s nastupima nastavlja i na samom početku 2005. godine, te ćemo "Ramirez" tako moći vidjeti već 1. siječnja u Sisku, a nakon toga i u još nekoliko hrvatskih gradova

Ramirez je svoju prvu diskografsko-koncertnu godinu završio sinoćnjim nastupom u Rovinju, gdje su nastupali zajedno s Hladnim pivom. Iza Ramireza su već dva zapažena video uratka "Iste cipele" i "Sve je OK", te nekoliko rasprodanih koncerata, među kojima se najčešće spominje onaj kojim su promovirali svoj debi album u zagrebačkome KSET-u.

Za bend koji iza sebe ima tek jedan album, Ramirez je iznimno koncertno aktivan bend, što dokazuje i najavljenom siječanjskom mini turnejom u sklopu koje su potvrđeni sljedeći termini:
 
1. siječanj 2005.g. - Ozon Club, SISAK

7. siječanj 2005.g. - Maya pub, ZADAR

8. siječanj 2005.g. - Bunari/Tajne Šibenika, ŠIBENIK / službena dalmatinska promocija albuma "Ramirez"

9. siječanj 2005.g. - Hey Joe, SPLIT

Također je poznato i kako će Ramirez svoje koncertne promocije albuma odraditi u Osijeku, Slavonskom Brodu, Varaždinu i Koprivnici, a sigurno je kako će se popis hrvatskih gradova u kojima će ovaj bend nastupiti još proširiti.

Za siječanj je Ramirez najavio i snimanje trećeg video spot i to za singl "Otjeraj me".