U prodaji Marchelov "Puzzle Shock shoutouts"

Svjetlana Zorić

12. siječnja 2006.

U prodaji Marchelov "Puzzle Shock shoutouts"

Draga nacijo, ovih je dana svjetlo dana ugledao novi album našeg nadaleko poznatog i radišnog kolumniste - Marchela De Facta, koji se, nažalost, ne može kupiti niti u najboljim CD shopovima diljem Lijepe naše. No, zbog toga su na meti kupaca sajtovi koji se bave internet prodajom muzike s ovih prostora, a na nekima od njih "Puzzle Shock shoutouts", kako se zove novi Marchelov album, već je rasprodan

Draga nacijo, ovih je dana svjetlo dana ugledao novi album našeg nadaleko poznatog kolumniste - Marchela De Facta. Drugi studijski album 22-godišnjeg Marka Šelića, što je zapravo Marchelovo pravo ime, nazvan je "Puzzle Shock shoutouts", a njegov je izdavač srbijanski Multimedia Records.

Budući da do "Puzzle Shock shoutouts-a" ne možemo doći na način da lagano prošetamo do ovlaštenih dućana diljem Lijepe naše i kupimo ga, tako vam ne možemo reći kako album zvuči, pa čak niti je li dobar ili nije, iako smo skloni vjerovati da jeste.

No, zato se album može nabaviti preko najpoznatijih "domaćih" web stranica koje se bave internet prodajom glazbe. Njegova cijena uglavnom se kreće oko 10 eura, ali u svemu postoji i jedan problemčić. Naime, web poduzetnici nisu očekivali da će Marchelo ići k'o halva, pa su si pribavili premalo diskova, zbog čega je album na nekim sajtovima već rasprodan.

Kako smo uspjeli doznati, "Puzzle Shock shoutouts", nešto je tvrđi, a na njemu je mladi Šelić zabilježio suradnju s brojnim gostima, među kojima su i Mirela Priselac-Remi iz Elementala, Sky Wikluh i Timjah (Bad Copy), X-Centar i Škabo.