Ekskluziva: Edo Maajka -  no "No sikiriki" na osmi mart

Ivor Car

4. ožujka 2004.

Ekskluziva: Edo Maajka - no "No sikiriki" na osmi mart

Mnogobrojni mediji pune svoje stranice s pojavom zvanom Edo Maajka, a mi čiji je zapravo Edo "igrač", svoju prednost uopće ne koristimo. To više neće biti tako, pa stoga s vama danas dijelimo ekskluzivnu informaciju kojom ne raspolaže, apsolutno niti jedan drugi medij. Informacija je vezana uz album "No sikiriki", s kojeg je istoimeni singl već opasno napao sve topliste

Iako Edu ne možemo organski smislit' jer uslijed silnih obaveza već mjesecima, godinama i stoljećima nije uspio pronaći vremena kako bi napisao neku kolumnicu, to nije razlog da ne objavimo ekskluzivnu informaciju. Naime, kao što znate Edo zadnjih nekoliko mjeseci užurbano radi na svom drugom, albumu - "No sikiriki", na kojem će se pronaći zapanjujuće i neuobičajeno mnogo skladbi, od kojih je barem pet osuđeno da postanu hitovi "maksimale". Kako je vrli Lupež već imao prilike poslušati taj materijal, o tome ćemo nekom drugom prilikom, kada spomenuti album ugleda svjetlost dana.

Edo Maajka i njegov pulen Frenkie

Upravo puštanje albuma u prodaju vijest je kojoj je posvećena ova novica, jer iako je Edo već duže vremena na sva zvona najavljivao kako će "bez sikerancije" izaći 8. ožujka, točno na Dan žena, to se neće dogoditi.

Svoj dio posla Edin Osmić (ovo je za sve one koji u "Upitniku" nisu znali odgovor na pitanje koje je pravo ime i prezime Ede Maajke) je obavio na vrijeme, ali zakazao je producentski dio. Lijenost i nemar pojedinih producenata rezultirao je pomakom datuma objavljivanja albuma, pa tako saznajemo da će umjesto na 8. mart, album izaći u zadnjem tjednu mjeseca ožujka, a onda ćemo vam se javiti sa nešto kompletnijom novicom u kojoj ćemo ocijeniti sve snimljene stvari.