Dogodilo se triput - Lupiga u 'Jutarnjem'

rosula

28. rujna 2005.

Dogodilo se triput - Lupiga u 'Jutarnjem'

Daje se na znanje svim (ne)dragim Lupežima da je jedna od ponajboljih novina u Hrvatskoj - "Jutarnji list" - u nedjelju 25. rujna već po treći put preporučio, vjerovali ili ne, Lupigu! Prisjetimo nešto friškije Lupeže da je prvi put Lupiga dobila preporuku 8. studenog 2003. godine, a potom i par mjeseci kasnije. Kako 'Jutarnji' čitam redovito, ne sjećam se baš da se neka stranica dvaput pojavila kao web preporuka, a kamoli triput

Ako se kojim slučajem i dogodi da neke web stranice budu predstavljene u više navrata, zasigurno nije riječ o pogrešci, već o opravdanom komplimentu. U sadržaju sličnom kao i u prvoj preporuci, dade se izdvojiti samo posljednja rečenica u kojoj daju pljusku svim Lupežima počevši od urednika, dizajnera pa i svih vas.

Po njihovom mišljenju na nekim, ne tako ključnim mjestima, Lupigi nedostaje (samo) malo osvježenja! Eh sad Lupeži dragi umjesto one stare 'noge na opanke' kažem 'prste na tipke i udri', jer ako kojom srećom Lupiga dobije i četvrtu preporuku nek' se Jutarnji osvježi kako i spada.

Inače, u web preporuci objavljen je sljedeći tekst:

Lupiga je "dirigirana" redateljskom palicom grupe entuzijasta među kojima se nalazi i nekoliko javno poznatih ličnosti iz svijeta kulture, novinarstva i umjetnosti, od kojih svakako treba izdvojiti glazbenike Edu Maajku i Marchela de Facta, te književnika Roberta Marića ... Od mnoštva hvalevrijednog sadržaja prednjače novine, kolumne, recepti i književne recenzije, dok se nekim drugim Lupiginim rubrikama, kao što su filmske recenzije, putopisi i neuobičajeni projekt "e-ciklopedije" (nesvakidašnji leksikon poznatih pojmova) mogu zamjeriti prerijetka osvježavanja. Za one željne obične zabave tu je i bezbroj viceva, kompjuterskih igrica i forum s preko 70.000 poruka.

Sigurno ste primijetili ni preporuka ne ide bez par tipfelera ...