Zima, pravo vrijeme za Zagreb Winter Reggae Festival

Ivor Car

30. studenog 2004.

Zima, pravo vrijeme za Zagreb Winter Reggae Festival

Možda zima i nije najbolje godišnje doba za organiziranje reggae festivala, a možda upravo jeste, jer uz imena koja se nude na prvom Zagreb Winter Reggae Festivalu sigurno ćete se ugrijati. 17. i 18 prosinca Tvornicu će među ostalima posjetiti Prince Alla & Asher Selector, Bass Culture Soundsystem feat. Edo Maajka, Dreadzone Soundsystem feat. Earl 16, Love Grocer

Dragi Lupeži, Bass Culture i Seasplash vam predstavljaju Zagreb Winter Reggae Festival koji će se održati u prostorima Tvornice, i to podijeljen u dva programska dana, petak 17. i subota 18. prosinca ove godine, naravno.

Riječ je o prvom Zagreb Winter Reggae Festivalu za koji organizatori vjeruju da će se pretvoriti u tradicionalno zbivanje. Bass Culture je mnogim ljubiteljima reggae zvuka već poznati i provjereni klupski program (možda bolje rečeno atrakcija), a Seasplash se može pohvaliti kao vrlo uspješan organizator festivala u Puli. Sudeći po imenima ni ovaj put ne mogu omašiti, pogledajte i sami: 


Petak 17.12. 20:00

PRINCE ALLA (Jamaica) & ASHER SELECTOR (Swiss)

RANKING JOE (Jamaica) & I-SHEN SOUND (Germany)

BASS CULTURE SOUNDSYSTEM feat. EDO MAAJKA


Subota 18.12. 19:00

DREADZONE SOUNDSYSTEM feat. EARL 16 (UK/Jam)

LOVE GROCER (UK)

RADIKAL DUB KOLEKTIV

REWIND SELECTION CREW
 

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 60 kuna za jedan festivalski dan, dok ćete, odlučite li se provesti oba dana u Tvornici, iskeširati 100 kunića.