Zašto Sisojed ne nosi tange?

Božidar Alajbegović

26. studenog 2004.

Zašto Sisojed ne nosi tange?

Već vas dugo vremena nismo gnjavili blogovima. No, kada na jednom blogu pročitah ovo što slijedi, jednostavno ne odoljeh a da to ne podijelim sa svima vama. Tema teksta su TANGE "ta odjevna mikrotkanina, mračni predmet muških želja u obliku laganog pomicanja špage s najsmrtonosnijeg ponora" i u njemu Sisojed pojašnjava zašto on ne nosi tange

Tekst koji slijedi prenesen je sa bloga nazvanog Časopis Tarzan, kojega potpisuje stanoviti Sisojed, a njegova blogojavljanja čitati možete na adresi http://sisa.blog.hr.

Pa kaže:

"Tange, ta odjevna mikrotkanina, mračni predmet muških želja u obliku laganog pomicanja špage s najsmrtonosnijeg ponora, već su dugo vremena broj 1 u lepezi mmmmmmmm ženskih gaćica. Naglasak stavljam na «ženske».
Zašto ja ne nosim tange?

1. tange su nezaobilazni detalj na površini ženske stražnjice. Tange na muškima su nezaobilazni detalj pedera željnih muških pogleda – udica, možda i varalica kojom voćkice blinkaju homoseksualce ili one koji to potiskuju u podsvijesti.

2. najbitniji dio tanga gaćica je špaga, koja se usijeca u probavni završetak - mjestašce izlaska finalnog proizvoda onog što smo jučer jeli. Čovjek poput mene, fizikalca koji sakuplja energiju jedući visokokalorične mješavine raznih namirnica, ima vrlo masnu stolicu i ne postoji papir koji će počistiti sve nakupine stoličnog filma koji se oko š. navuče tijekom nuždenja. Kada bi obukao tange, dio tog neugodnog filma odvojio bi se i omotao oko špagice što bi se odrazilo na boju tkanine, a isto tako i na miris nekog od korištenih oplemenjivača (zamislite spoj mirisa Coccolino + smeđe).

3. čovjek je društvena jedinka koja s okolinom komunicira na različite načine, a jedan od njih je i igra. Jedna od poznatih igara koja učvršćuje međuljudsku trpeljivost je i navlačenje gaća do ispod leđnih lopatica. Kad bi netko povukao s leđa tange na tu visinu, mošnje bi se automatski razdvojile i cijeli muški spolni sklop izgledao bi kao grozd s velikom peteljkom i dvije odvojene bobice.

4. tange su vrlo opasno oružje u rukama pedera. Kada se heteroseksualac nađe u situaciji u kojoj mu je ugrožen stražnji dignitet, odnosno, kada je podlom konspiracijom pederske tajne organizacije žrtva omamljena i ovješena preko ograde, što istura njeno dupe kao na pladnju, peder će domišljato nategnuti špagu tange, zapeti je iza svojih jaja i od kurca napraviti ubojitu strijelu koja će, odapeta pomoću tanga špage, jače i silovitije rasturiti heterosfinkter.

5. muške picajzle tijekom picajzliskih olimpijskih igara ne mogu preskakati šupčani kanjon (koji se nalazi između dva guzna brda), jer im je putanju prepriječila špaga."

Od Sisojeda za sada toliko. Više potražite na http://sisa.blog.hr.