Lovefool ilitiga Volim krevet

Božidar Alajbegović

7. listopada 2003.

Lovefool ilitiga Volim krevet

Prije stanovitog vremena na ovom sam vas mjestu uputio na fantastičan blog Bilande Ban. Tko još nije, neka promptno pohita na http://volimkrevet.blogspot.com, a u nastavku vam iz njega prenosim jednu turbo-duhovitu i prilično pomaknutu (uvjetno rečeno) filmsku recenziju. Nakon ovoga, magarac-je-bio tko Bilandin blog ne ubaci u svoje "Favorites"...
"Da, znala sam da će kad-tad osvanuti taj trenutak. Upravo sam (jedva) odgledala NAJgluplji film na temu muško-ženskih odnosa IKAD. I ako mu neki drugi u bližoj ili daljoj budućnosti preotme laskavu titulu - jadna ja. Ali trudit ću se izbjegavat takve filmove, jer me vode u ludilo, navlače mi crnu koprenu na oči, ostarim 10 godina dok ih gledam. I ako mi netko na ovome svijetu stvarno stvarno želi zlo, neka se potrudi da pogledam još pokoji sličan film i jamačno će me uništiti do kraja.
Možda ne bih trebala shvaćat sve ovo preozbiljno, ne znam. Možda, možda...
Govorim o filmu "100 girls"!!!
I, draga djeco, u njemu ima čak više generaliziranja nego u jednom mom glupavom starom tekstu o zavisti prema muškom spolu!!! Bože me sakloni.
Enivej, neke fanove "Roswella" (ne nužno muške) će oduševit preobrazba sramežljivog nevinašca Liz u razbludnu ne-sjećam-joj-se-imena, kao-drolju-s-kompleksom-drolje-koja-to-zapravo-nije-ili-je-zapravo-više-ni-sama-ne-zna (?! ili nešto u tom stilu) + Izabel kao pripadnica još jedne, recimo, "devijantne" kategorije žena koje glavni junak, naravno, sve kuži i "spašava" jer, naprosto eto, voli žene, spokoj mu duši.
Glavni junak je, jebiga, ružan, ima jako klempave uši, a usto je jako patetičan i dosadan i naporan i vrlo samouvjeren, kvragu, ali to je vjerojatno zato što ima velik kurac, a to je SAMO vrh piramide gluposti ovog filma, ali neću sad o tome.
ENIVEJ, svidjet će se ovaj film ponajviše onima koji jednostavno vole filmove u kojima ima jako puno zgodnih cura koje pokazuju puno sisa, a čak i jedna koja je navodno jako ružna (meni izgleda normalno), ali na kraju i ona pokaže sise for-d-sejk-of-art.
Mislim, svaka će ružna žena pokazati sise ako ju snima prijatelj koji, eto naprosto, voli žene i  koji ju razumije više od ostalih zločestih muškaraca koji uopće ne vole žene, jer on ne snima samo njene sise, kužite, on snima NJU, njeno biće, koje je jako lijepo i on joj to želi dokazati tako što joj snima sise&co.
Bože, kako dirljivo!
Da mi nisu izrasli rogovi na čelu od svega ovoga, možda bih čak i prislonila čelo na stol i zaridala od ganuća, ali ovako s rogovima ne mogu, jer se zabodu u stol svaki put kad pokušam to pa ih onda moram trgati van iz stola, i, ah, ma znate kako je.
Joooooj, bože, a ona otužna epizoda sa profesoricom ženskih studija kao isfrustriranom, ogorčenom dominom neobrijanih pazuha koju on na kraju sjebe kad stavi feminizam rame uz rame uz sve ostale -izme na svijetu (uključujući i fašizam)...o, jebem li mu majku  dovitljivu!
KAKO LI JE SAMO PAMETAN!
KAKO JU JE SJEBO! ISUSE!
PA PAST ĆU U  NESVIJEST!

Isuse, zašto se uopće toliko živciram oko filma čiji tvorci (da ne kažem - tvorovi) misle da svaka žena nosi grudnjak i gaće u kompletu!??!!!"

A što reći, nego B.B. - bravo, bravissimo!!!

Za sve, još jednom: http://volimkrevet.blogspot.com