Leut Magnetik u Aquariusu + nagradna igra

Ivor Car

23. rujna 2005.

Leut Magnetik u Aquariusu + nagradna igra

Već dugo nismo imali neku "nagradnjaču", pa rekoh, ajde, red je da podijelimo par ulaznica za neki koncert (po principu "tko prvi, njemu djevojka"), a gdje ćeš boljeg koncerta od onoga koji će u subotu u zagrebačkom "Aquariusu" održati "Leut Magnetic", što je rijetka prilika da za malo para ("pišljivih" 40, ili za pametne 30 kuna) prisustvujete uvijek izvanrednoj svirci vrhunskih instrumentalista

Skupina pravih glazbenih znalaca koji su si nadjenuli poprilično neobično ime - Leut Magnetik - u subotu će navečer, nakon svirki u Rijeci i Karlovcu, nastupiti i u zagrebačkom klubu "Aquarius". Sve se događa od 22 sata u sklopu programa "Back II School", kojem je samo za ovu prigodu dodan i naziv "magnetiK disKo", a tijekom kojeg će poznata ekipa odsvirati hitove s albuma "B-612" i "Leut Magnetik", koji je svjetlost dana ugledao početkom lipnja. DJ setove preuzet će DJ Iva (Crobot Crew) i stari muvator Frx.

Kako vas ne bi davili s opisima kao što su "ležerni dalmatinski jazzy izričaj" ili "novi electro-influenced stil", reći ćemo tek da njihova svirka garantira dobar subotnji provod, što će vam potvrditi svi oni koji su već imali priliku pogledati "Leute" uživo, pogotovo iz razloga što je svaki njihov nastup nova igrarija ritmova, melodija i aranžmana, možda tek ponekad preduga. Stoga, ne žalite 40 kunića, koliko stoji ulaznica za ovaj koncert, već subotu rezervirajte za "Aquarius".

Što se tiče u uvodu spomenute "nagradnjače", Lupiga će ovim putem podijeliti dvije ulaznice za koncert "Leut Magnetika". Dijelimo komada dva, a dobit će ih oni koji se prvi jave na e-mail urednistvo@lupiga.com. Pa da vidimo ...

P.S. Čak deset kuna možete uštedjeti pri plaćanju ulaznice i tako si skoro priskrbiti pivce na šanku kluba, ukoliko se pojavite obučeni u odjeću pretežno žute boje, što svakako osporava u narodu uvriježenu poslovicu - "Svaki muto nosi žuto!".