TBF stiže u zagrebački Pauk

Ivor Car

13. siječnja 2005.

TBF stiže u zagrebački Pauk

Nakon vrlo dobrog prošlogodišnjeg koncerta u zagrebačkom "Aquariusu", "The Beat Fleet" ponovno nastupa u Zagrebu, i to u, od "Aquariusa" nešto većem prostoru, dvorani "Pauk". Publiku će za TBF pripremati izvrsni "Leut Magnetic" te novo ime splitske hip-hop scene, "ST!illness". Sve mi to nešto smrdi na još jedan koncert za pamćenje

Sigurno vam nije promaklo kako je posljednje izdanje TBF-a, "Maxon Universal" u brojnim medijima proglašeno najboljim domaćim albumom 2004. godine, a da na Lupigi postoji takav odabir, "Maxon Universal" odnio bi sličnu, ako ne i istu titulu.

S takvom ocjenom se slaže i brojna TBF-ova publika, koja će ovih dana, trenutno najpopularniji, splitski bend moći vidjeti u Našicama 20. siječnja i u Zagrebu 21. siječnja. Svi koji se sjećaju prošlogodišnjeg nastupa ovoga benda u zagrebačkom Aquariusu, sigurno neće štedjeti kuna za karte.

Odabirom Pauk-a, kao dvorane u kojoj će održati svoj zagrebački nastup, TBF je već na dobrom putu da u potpunosti pokaže svoje koncertne sposobnosti, jer Pauk je ponajbolja koncertna dvorana u cijeloj Hrvatskoj. Publiku će za TBF pripremati izvrsni Leut Magnetic te novo ime splitske hip-hop scene, ST!illness. Dan poslije, 22. siječnja, u zagrebačkom Spunku možete čuti ST!illness pojačanog s Lukom iz TBF-a.