LANA BARIĆ PODRŽAVA LUPIGU: "Nemojte da nas nema!"

Lupiga.Com

22. prosinca 2017.

LANA BARIĆ PODRŽAVA LUPIGU: "Nemojte da nas nema!"

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Jedna od svijetlih točaka u našem kontaminiranom medijskom prostoru svakako je portal Lupiga“, kaže u svom videu podrške Lana Barić, glumica Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu. 

Ima nas!

Podrška nagrađivane glumice stiže u trenutku kada je Lupiga pokrenula crowdfunding kampanju za preživljavanje, a s ciljem da budemo kvalitetni i nastavimo biti s vama i sljedeću godinu. U prva tri dana kampanje prikupili smo gotovo 60 posto traženih sredstava, a pred nama je još 28 dana kampanje. 

„Ako podržavate izvore informacija nezavisne od političke moći, podržavate slobodu govora i slobodu izražavanja, podržite Lupigu, malom ili ogromnom donacijom“, govori u videu Lana Barić poručujući – „Nemojte da nas nema!“.

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.