ŠEĆER NA KRAJU – NOVI VIDEO SPOT: Lupiga zahvaljuje - Ima nas, ima nas, ima nas!

Lupiga.Com

20. siječnja 2018.

ŠEĆER NA KRAJU – NOVI VIDEO SPOT: Lupiga zahvaljuje - Ima nas, ima nas, ima nas!

Dragi naši, nema načina da vam zahvalimo za svu ovu podršku koju ste nam iskazali u minulom razdoblju. Neće to uspjeti učiniti ni naš video kojeg smo pripremili za kraj kampanje kao ni svi oni ljudi koji su vas protekli 31 dan svakodnevno pozivali da učinite što i oni – podržite Lupigu u njenoj crowdfunding kampanji. Nismo mislili da smo sami, kao što kaže naslovna numera u spotu koju su nam velikodušno ustupili Goblini, ali uistinu nismo ni znali koliko nas ima. 

Uz Goblinove „Ima nas“ opraštamo se od naše kampanje puni pozitivnih emocija i zahvalni dragim ljudima koji su nam pomogli oko spota. Prvenstveno Tomislavu Fiketu koji je odradio lavovski posao, marljivom Franji Totu i, naravno, Goblinima, na njihovoj velikodušnosti.

Mjesec dana Lupiga je bila u svojoj prvoj crowdfunding kampanji. Bili su to dani stresa, kaosa, ali i zadovoljstva i ponosa. Kampanju smo vodili srčano i nimalo fokusirano, ali opet nigdje nismo pogriješili. Sve je ispalo kako je trebalo. Zahvaljujući vama! U svemu tome patilo je ono čime se primarno bavimo – novinarstvo. Jednostavno nismo imali vremena isporučivati vam onoliko tekstova koliko smo to inače radili. Nismo, stigli ići na intervjue, analizirati političke događaje, izvještavati s terena … Kampanja nam je neočekivano pojela sve vrijeme, ali isplatilo se. Osim sredstava, dali ste nam snagu i volju za rad i već je sada jasno - 2018. godine Lupiga će izgledati bolje nego ikada. Hvala vam, gdje čuli i ne čuli.

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube