INICIJATIVA NE DA(VI)MO BEOGRAD PODRŽAVA LUPIGU: „Nezavisno novinarstvo sada zavisi od nas“

Lupiga.Com

26. prosinca 2017.

INICIJATIVA NE DA(VI)MO BEOGRAD PODRŽAVA LUPIGU: „Nezavisno novinarstvo sada zavisi od nas“

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Mi kao društvo zavisimo od nezavisnog novinarstva, a nezavisno novinarstvo sada zavisi od nas“, poruka je video snimke podrške koja na Lupiginu adresu stiže iz Beograda, točnije od građanske inicijative „Ne da(vi)mo Beograd“.

NE DAVIMO BEOGRAD: Zbog "Beograda na vodi" vlast želi oduzimati građanima imovinu

Za neupućene, ova inicijativa se posljednjih godina intenzivno bori protiv nasrtaja kapitala na javno dobro, koji je u glavnom gradu Srbije itekako uzeo maha. U svojoj borbi „Ne da(vi)mo Beograd“ mobilizirao je veliki broj osviještenih građana, zbog čega su im vlasti i režimski mediji prilijepili etiketu državnog neprijatelja.

Ima nas!

Simbol ove inicijative, gumena žuta patka, pojavljuje se i u simpatičnom videu podrške Lupiginoj crowdfunding kampanji, koja traje već sedam dana i na platformi Indiegogo prikupila je više od tri četvrtine traženih sredstava.

„Podržite Lupigu da bi ona podržala sve nas“, poručuju iz „Ne da(vi)mo Beograd“ u videu koji je pred vama. 

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/Lupiga.Com

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.