EKSKLUZIVNO: Život nakon Joška, GITAK opet jaše!

Mladen Barbarić

13. veljače 2007.

EKSKLUZIVNO: Život nakon Joška, GITAK opet jaše!

Jel' se sjeća netko Joška Lokasa? A njegovog šoua? Ono, red muzike, gostiju, zajebancije ... Uglavnom, jedna musaka s vrlo lošom karmom koju nakon početnog oduševljenja nitko više nije podnosio. E, ali nije ovo priča o starom Jošku, već o nekolicini Splićana koji su u toj lošoj emisiji radili prilog pomalo glupavog imena GITAK TV. Lupiga će vam pokazati kako su ti momci zapravo nepravedno postali taoci loše TV emisije

Predlažem da pogledate par skečeva koje ste mrzili, ako ste gledali Lokasa, ako niste, tim bolje. Radi se o vrhunskoj parodiji medijskog prostora. Sve one iritantne reklame za prašak, nabrijane crnokronikaške priče s erteela, tupave emisije o kulturi, besmislene sapunice, maloumni domaći filmovi s kazališnom glumom i državotvornom tematikom, sve to i još mnogo više, brže i jače obradili su vrijedni momci iz GITKA upravo onako kako bi vi i ja, samo da smo talentirani.

Vidi film "EPP"

Vidi film "Centrifuga"

Vidi film "Košarka"

Vidi film "Mare librum - Dali"

Vidi film "Nebo iznad Frankfurta"

Nakon što ste odgledali i vidjeli da se radi o sjajnoj satiri, recimo kako je to završilo. Nakon što je Lokas neslavno okončao voditeljsku karijeru, a njegov šou isto tako, momci iz GITKA su pokušali svoje umotvorine prodati nekom uspješnijem. No, čini se da je za njih sluha imao samo šibenski hašoman Lokas pa su uredno prodali kamere i svu ostalu opremu te stavili ključ u bravu. Vrlo povremeno izbacuju radove na stranici www.tjeskoba.com pa ih tamo i potražite.