EKIPA IZ CMS-A PODRŽAVA LUPIGU: „Ima nas koji bi se za vas i sramotili…“

I.F.

20. siječnja 2018.

EKIPA IZ CMS-A PODRŽAVA LUPIGU: „Ima nas koji bi se za vas i sramotili…“

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Ima nas koji bi se za vas i sramotili…“, poruka je u videu podrške koji je Lupigi poslala ekipa iz Centra za mirovne studije. Brojni skoro kao cijela nogometna ekipa odlučili su se upustiti u obradu pjesme „We Didn't Start the Fire“, odnosno Dina Dvornika i Borisa Novkovića „Malo nas je, al' nas ima“. Nabrajajući imena Lupiginih novinarki, novinara, suradnika i suradnica poručili su „CMS vam šalje spot“, a potom udrili pjesmu na veselje i jednoglasno poručili „Malo nas je, al' nas ima. Nije važno Lupiga nam treba svima“.

I, tim su se videom, smatraju, pošteno osramotili, dok je nama njihov uradak beskrajno simpatičan, i pri tom su se, naš je dojam, još i propisno zabavili. Ne znamo za njih, ali mi ovaj video nismo mogli prestati gledati.

Centar za mirovne studije nevladina je neprofitna organizacija koja promiče nenasilje, ljudska prava i društvenu promjenu povezujući obrazovanje, istraživanje i aktivizam, a djeluje kroz četiri programa - Borba protiv ksenofobije, rasizma i etničkog ekskluzivizma, Ljudska sigurnost, Socio-ekonomska pravda i Transformacija sukoba i afirmacija nenasilja - te nam uistinu laska što je Lupiga dobila njihovu jednoglasnu podršku. Izgleda da nas ima!

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.