Dokaz da je svijet lud!

Ivor Car

7. siječnja 2004.

Dokaz da je svijet lud!

U ovoj novici dokazat ćemo kako je svijet lud. Siguran sam kako su neki od vas foru već pročitali, ali najdraže mi je kada prodajem stare fore, iako zapravo nije ni riječ o fori, već o nekoliko vrlo apsurdnih navoda. Da li je riječ o činjenicama ili o izmišljotinama, procijenite sami. Za one koji se dvoume da li kliknuti ili ne, reći ćemo kako ima i puno seksa, sami seks (to uvijek pali)

U Libanonu muškarcima je zakonom dozvoljeno imati seks sa životinjama, ali životinje moraju biti ženke. Seksualni odnosi sa životinjom muškog spola kažnjivi su smrću.

U Bahreinu doktor muškog spola po zakonu može pregledati ženske genitalije, ali mu je zabranjeno tokom pregleda gledati direktno u njih. Samo može gledati odraz u ogledalu.

Muslimanima je zabranjeno gledati u genitalije leša. To se pravilo odnosi i na pogrebnike. Organi preminulog moraju biti stalno pokriveni ciglom ili komadom drveta.

U Indoneziji je kazna za masturbaciju odsijecanje glave.

U Guamu postoje muškarci kojima je posao putovati zemljom i vršiti defloraciju mladih djevica, koje plaćaju za privilegiju da prvi put imaju seks ...
Razlog: Po zakonima Guama, djevicama je striktno zabranjeno da se udaju.

U Hong Kongu, prevarena žena po zakonu može ubiti svog nevjernog muža, ali samo ukoliko to učini golim rukama. S druge strane, muževljeva ljubavnica može biti ubijena na bilo koji željeni način.

U Liverpoolu, zakon dozvoljava prodavačicama da budu u toplesu, ali samo u dućanima tropskih ribica.

U Kaliju, Kolumbija, žena se može seksati isključivo sa svojim mužem, a u toku prvog puta njena majka mora biti u sobi kako bi prisustvovala činu.

U Santa Cruzu, Bolivija, muškarcima je zakonom zabranjeno da u isto vrijeme imaju seks sa ženom i njenom kćerkom.

U Marylandu, zakonom nije dozvoljena prodaja kondoma iz automata osim u slijedećem slučaju: Prezervativi se mogu prodavati putem automata "na mjestima gdje se alkoholna pića prodaju u istom prostoru."