Seksualni savjeti za djevojke

Božidar Alajbegović

28. studenog 2003.

Seksualni savjeti za djevojke

Seks može biti najljepši doživljaj na svijetu. S druge strane, od njega može biti zabavnije i pojavljivanje na mjestu gdje se tjedan prije nalazio cirkus i pronalaženje samo traga na pogaženoj travi, tamo gdje ste očekivali cirkusku ekstravaganciju. Ako želite iz seksualnog aspekta svoga života izvući maksimum, mi smo tu da vam pomognemo. Prvi korak u tome je klik na
Ako vam odlazak na spavanje više predstavlja maženje uz fino toplo piće (npr. kakao) nego požar strasti u krevetu, onda je vrijeme da zamijenite svoje večernje štivo sa Seksualnim savjetima za djevojke.

Radi se o priručniku friško objavljenom u nakladi zagrebačkog Celebera, a koji će vam zaista otkriti puno toga, pa između ostaloga čak i način na koji onu prije spomenutu toplu čašu kakaa možete dobro iskoristiti u krevetu. Predstavljajući drzak pristup seksu u 21. stoljeću, knjiga Seksualni savjeti za djevojke ulazi ravno u vaše spavaće sobe i sa više od stotinu natuknica i savjeta garantirano će vratiti oznaku X u vaš seksualni dosje.

U knjizi je zastupljeno sve!!! - od predigre, različitih položaja (od onih najpoznatijih, preko onih koji ne mogu da omanu, do onih naprednih - avanturističkih), oralnog i analnog seksa, seksualnih igračaka i pomagala, ili vrlo maštovitih mjesta za seksualne igre, pa čak sve do "duhovnog" seksa. Seksualni savjeti za djevojke otkrit će vam kako najlakše namamiti u postelju partnera na kojeg ste se "nameračili", ali i kako redovito, baš uvijek postizati orgazam. Kad smo već kod tog "cilja" svih seksualnih igrica, ovo je knjiga koja ne samo da će vas podučiti kako pronaći slavnu G točku, nego će vas uputiti i u tajne A, C i U točaka (za koje većina vas vjerojatno nikada nije ni čula).

No, da vas naslov ne prevari, knjiga nikako nije namijenjena samo djevojkama ili ženama, jer, kao što znate - za sreću je potrebno dvoje, te ova knjiga svojim savjetima omogućava savršen seksualni život oba partnera.

Knjiga Seksualni savjeti za djevojke je nastala kao dodatak TV serijalu na britanskom Kanalu 4 i napisala ju je scenaristica i savjetnica tog serijala, uspješna novinarka Flic Everett, kojoj je to već četvrta po redu knjiga seksualnih savjeta.