Svečanost na Lupigi

Ivor-Car&Rochi

18. prosinca 2002.

Svečanost na Lupigi

Iako bi se to možda dalo zaključiti iz naslova ove novice, nije riječ o nekoj zajedničkoj proslavi Božića i Nove godine, već o nekim novotarijama na našem site-u, koje su nakon dugih priprema napravili vrijedni ljudi. Ukratko riječ je o wap Lupigi i o novom "mudrom" sadržaju.

Kao što vidite Lupiga je opet krenula u neke novotarije. Ovaj put imamo čast predstaviti vam Lupiga wap koji možete pogledati putem vaših mobilnih telefona, preko adrese www.lupiga.com/wap/. Za početak tamo se mogu vidjeti samo četiri naše rubrike, a te su: "novice", "kolumne", "film" i "čitali smo". Možda se na nekim mobaćima neće vidjeti kako treba, ali nemojte nam zamjeriti na bug-ovima, jer Lupiga wap je još uvijek u test fazi. Posjetite je i pratite razvoj Lupige u smjeru najnovijih naprednih tehnologija. Normalno je da niste ludi da trošite lovu na takve stvari, zato vam dajemo link na kojem možete točno vidjeti kako bi ta cijela priča izgledala na vašem mobitelu. Čak šta više, to preporučujemo. Link je www.gelon.net.

Osim wap-a možemo se pohvaliti i s nečim pametnijim, a to su dugo i pomno planirane i skupljane mudre izjave mudrih i slavnih ljudi, koje mi nazvasmo "Misao dana". Tako od sada svakoga dana na Lupigi možete pročitati novu mudrost, koja će se nalaziti na dnu sa desne strane Lupiginog sučelja, odmah ispod viceva i polulažiranog broja trenutačnih posjetitelja. Zašto polulažiranog to ćete saznati neki drugi put. Ukoliko ste se upitali tko su ti mudri i slavni ljudi, a ne možete pričekati nekoliko dana da to i sami ustanovite, otkrit ćemo vam imena nekih od njih: Marko Aurelije, Seneka, Ivo Andrić, Lav Nikolajevič Tolstoj, Martin Luther, Niccolo Machiavelli, Karl Marx, itd. Misli su zbilja mudre te vam dobrohotno savjetujemo da obratite pozornost na njih svaki puta kada dođete na našu stranicu. Garantiramo da ćete tada postati boljom osobom! Još samo za kraj da vas napomenemo da nije zgorega da ostavite koji komentar u kojem ćete pohvaliti vrijedne ljude zaslužne za ove novotarije.