Čudo neviđeno! Imamo GostaLupeža

Navar Glibotić

24. veljače 2006.

Čudo neviđeno! Imamo GostaLupeža

Nakon stodva'st godina dobili smo novog GostaLupeža. Odnosno GošćuLupežicu (po treći put za redom gostuje nam ljepši spol, zar to nije indikativno?). Njeno ime možete čuti gotovo svaku večer oko 18.45 sati, kada na RTL-ovim Vijestima najavljuju njezine priloge. Ona je Ana Cvitan, zvana Cvita, jedna od vodećih novinarki najmlađe televizije sa državnom koncesijom

Nakon duge potrage za GostomLupežom i nakon mase košarica i obećanja, utjehu i pisca pronašli smo u redovima onih koji su i zaduženi da pišu. Jedna zgodna novinarka odlučno je kazala da može, da će napisati tekst i onda je to i napravila, i to ekspeditivno. Potpuno atipično za većinu Lupiginih autora, Cvita je tekst napisala isti dan i poslala nam ga na mail, a ovim putem se pozivaju autori da se ugledaju na ovu radišnu djevojku.

Ana je odlučila pisati o onome što jako dobro zna, o životu novinarke. Koliko je taj posao stresan, a koliko ugodno biti novinarka, saznat ćete ukoliko pročitate njezin tekst u kojem opisuje i činjenicu kako se čovjek zna izgubiti u priči svoga životnog suputnika.

Dakle, nakon Jasmina Klarića, Vedrana Marjanovića, Yahya Fozija, Drage Pilsela, Seida Serdarevića, Nenada Rizvanovića, Borisa Becka, Kasuma Cane, Vanje Bjelić-Pavlović i Elfride Matuč-Mahulje, imamo i Anu Cvitan u što se možete uvjeriti i sami, i to klikom na ovih sedam znakova XOXOXOX.