Brain Holidays u Aquariusu + Nagradna igra

Ivor Car

10. svibnja 2006.

Brain Holidays u Aquariusu + Nagradna igra

Točno 25 godina otkako nas je napustio reggae velikan Bob Marley, u zagrebačkom Aquariusu nastupit će jedini domaći reggae bend, koji, pazi sad ovo, svira i autorski materijal. Dakako riječ je o "Brain Holidays" koji će četvrtak, osim za odavanje počasti Marleyu, iskoristiti i za promociju svog debi albuma "Stereo Roots". Tom prilikom dvoje sretnika od Lupige će džabalesku dobiti ulaznice

"Brain Holidays" postoje već gotovo šest godina, a široj publici poznati su upravo po činjenici da svake godine održavaju "tribute" nastupe, naravno, u čast Boba Marleya. Istovremeno ih se, osim na manjim klupskim koncertima, moglo vidjeti i na festivalima kao što su prvi hrvatski reggae festival "Seasplash", "Soča Reggae Riversplash", "Rock Otočec" i najvećem europskom reggae festivalu "Sunsplash Rototom".

Njihov debi album "Stereo Roots" izdan je za Dallas Records, a u njegovom stvaranju koje je izrodilo 11 pjesama, što na hrvatskom, što na engleskom jeziku, sudjelovalo je 23 osobe, potpomognute s tri producenta. Njihov koncert koji će se u četvrtak navečer održati u Aquariusu svojevrsni je početak ljetne turneje nazvane "Good Vibe".

Kao što to činimo i inače, i ovaj put ćemo rutinski podijeliti dvije ulaznice za koncert u Aquariusu. Odgovor na nagradno pitanje - Od koliko članova se sastoji "Brain Holidays"? - zainteresirani za karte trebaju poslati na e-mail: urednistvo@lupiga.com.