Black Rainbow Night

Rochi

1. veljače 2007.

Black Rainbow Night

Portal za demo bendove Earbugs, projekt udruge "Tempus Fugit" u suradnji sa križevačkom Udrugom K.V.A.R.K. u svom nastojanju da što bolje promoviraju nedovoljno afirmiranu glazbu u Hrvatskoj organiziraju vrlo zanimljiv događaj ovaj vikend u Križevcima. Naime, u subotu će tamo nastupiti mladi alternativni bend "Pars Petrosa" i "Spina", bend blues orijentacije

Dva mlada benda iz Zagreba, "Pars Petrosa" i "Spina" kao gosti u križevačkom Domu kulture uvjerit će Vas u raznolikost i kvalitetu “demo” glazbe.

"Pars Petrosa" je mladi alternativni bend iz Samobora koji uz standardnu rock postavu koristi različite instrumente (saksofon, udaraljke, violu, tamburicu) te na taj način pruža zanimljiv live performans publici željnoj žestokih gitarističkih rifova i vokalnih melodija. "Spina" je vrlo zanimljiv i intrigantan mladi bend blues orijentacije. Svoju glazbu koncipiraju na laganim i zaraznim melodijama naglašenim karizmatičnim ženskim vokalom.

Oba benda već iza sebe imaju velik broj kvalitetno odrađenih koncerata u Hrvatskoj, a "Pars Petrosa" i tour koncerata po Europi. Kao goste mnogih klupskih pozornica, publika ih već dobro prepoznaje po kombinaciji etno-alternativnih elemenata i "Spininog" prigušenog toplog retro tona čija atmosfera nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Koncert koji Earbugs organizira u subotu 03. veljače u Domu kulture Križevcima je događaj koji nikako ne biste trebali propustiti!