Benefit koncert za 'Reciklirano imanje'

Božidar Alajbegović

28. studenog 2006.

Benefit koncert za 'Reciklirano imanje'

Ne znamo za vas, ali nama nema ništa draže negoli spojiti ugodno s korisnim. Upravo nešto takvoga vam nudimo u tekstu koji slijedi, za male pare (u prijevodu - 20 kunića) ugodit ćete svojim ušesima, a istovremeno i pripomoći jednu domaću hvalevrijednu akciju. Radi se o koncertu za potporu socijalno-ekološkom projektu, koji će se u nedjelju navečer održati u Močvari

Južno od Zagreba nalazi se selo Vukomerić. Jedna malena grupica ekološko osviještenih entuzijasta došla je na ideju upravo u to selo smjestiti svoj ekološko-socijalni projekt nazvan Reciklirano imanje.

Imanje je zamišljeno kao kombinacija prostora za život i prostora otvorenog za eksperimentalne projekte održivosti, tako da objedinjava uzgoj hrane, izgradnju na ekološki/energetski učinkovit način, razvoj i upotrebu održivih izvora energije, ali i života u zajednici. No, da bi se to oživotvorilo odnosno dovršilo jer su radovi već uvelike u toku (vidi dolje sliku izgradnje kuće od bala sijena), potrebna su, narafski, određena materijalna sredstva.

U svrhu njihova prikupljanja u Močvari će u nedjelju, 3. prosinca, s početkom u 20 sati, zasviruckati: 

Undo (akustični emo-rock),
True (brutalni crust-punk sa tamburicom),
Seven That Spells (psihodelični freak-out rock)
Augenfliegen (crust-punk).


Cijena ulaznice je 20 kuna, a tim skromnim prilogom pripomoći ćete izgradnju kuće od bala slame i zaokruživanje financijske konstrukcije Recikliranog imanja. Dakle, pozivamo vas da podržite Reciklirano imanje izlaganjem svojih ušesa milozvučnim taktovima rocka i punka!