Avanture mačke s osam nogu

Mladen Barbarić

9. studenog 2009.

Avanture mačke s osam nogu

Ovo mjesto oduvijek je bilo pomalo nastrano, što zbog odabira tema, a što zbog rijetko viđene neaktualnosti. Stoga, ukoliko ste čuli za priču o devetogodišnjem Randyju Petersu, slobodno otštrumfajte na nekakav aktualniji sajt. Saznajte što večeras radi Ante Gotovac, doznajte gdje je sinoć sin zadavio majku ili gdje će sutra Milan Bandić prodavati maglu, a Andrija Hebrang prešućivati istinu

Još ste tu? Mora da su vas još od osnovne škole ili vrtića zlostavljali ili ste u srednjoj pod klupom čitali Bukowskog? No dobro, o tome drugi put.

Dakle, omaleni Randy Peters lanjske godine dogurao je na pola puta do evropske punoljetnosti. No, obzirom da živi u Chicagu, to mu se ne računa jer su tamo muškarci i žene zreli tek sa 21. Elem, maly Randi na Youtube je okačio animirani filmić Octocat. Pričicu u pet kratkih nastavaka o crvenoj mački s osam nogu (ili noga?). S preko pola tuceta (oduvijek sam to htio napisati, pola tuceta!) nogu/a nesretna mačka šeta, traži, prevaljuje, prolazi različite avanture u potrazi za roditeljima.

Nećemo vam kvariti užitak i otkrivati detalje, a vi ne budite radoznale babe i ne guglajte i lupiga.com svečano obećava, poput pionira, ne poput predsjedničkog kandidata, da će vam pošteno otkriti o čemu se radi u sljedećem mandatu.

 


Octocat advanture - Prvi dio

 


Octocat advanture - Drugi dio

 


Octocat advanture - Treći dio

 


Octocat advanture - Četvrti dio

 


Octocat advanture - Peti dio