Znak za nagradu Turističke Zajebnice grada Kaštela

Robert Marić

23. kolovoza 2004.

Znak za nagradu Turističke Zajebnice grada Kaštela

Znam, sad će mi opet početi prigovarati da blatim moje Kaštelane i Kaštela i sve tako i da što ima veze, i da pretjerujem i da svašta i da bla ... bla ... bla ... ser ... ser. .. ser ... No,što mogu kad mi je u oko i objektiv uletio ovaj znak u Resniku, a koji evo predlažem za nagradu Turističke Zajebnice grada Kaštela, pa i Hrvatske. Potencijalni stranci kampa - oprez!

Znam, sad će mi opet početi prigovarati da blatim moje Kaštelane i Kaštela i sve tako i da što ima veze, i da pretjerujem i da svašta i da bla ... bla ... bla ... ser ... ser ... ser ... Ali što ću, kad mi neke stvari upadaju u oko, a bolje u oko nego ... je li ...

Radi se dakle o, kako to lijepo službeno piše, Turističkom naselju Resnik (ili sam već fulao, ali to je tu negdje). Neću sad opisivati hotel i ukazivati na lijepi niz sitnica koje odvraćanje gostiju znače, ostavit ću nešto i za Maškadur (opet reklama, posjetiti daklem www.poklade.com, uskoro preuređene, za više podataka o svemu), ali kad često dolaziš tu na kupanje, ne možeš, pa ni da si politički slijepac, neke stvari ne vidjeti.

Tako je meni (pored već spomenutog dugog niiiiiiza stvari) u oko i objektiv uletio ovaj znak, a koji evo predlažem za nagradu Turističke Zajebnice grada Kaštela, pa i Hrvatske. Aha, nisam najvažnije rekao, znak se nalazi pred ulazom u kamp, dakle, samo pred kampom, a lijevo se može u hotel, bez ograničenja, možete čak biti i stranac i neće vam biti ULAZZABRANJEN.

Dakle, potencijalni stranci kampa - oprez!

P.M.S. Evo sam umalo zaboravio napisati kako je ovaj znak i primjer svim dizajnerima kako se spajanjem riječi štedi društveni novac, koji je privatni.