Idealan način kako biti primijećen na krcatoj plaži

Ivor Car

8. siječnja 2004.

Idealan način kako biti primijećen na krcatoj plaži

Je li riječ o tek odlično uspjeloj fotomontaži ili o pravim likovima - ne znam, ali u svakom slučaju držim da bi slijedećih nekoliko fotografija itekako vrijedilo podijeliti s vama. Riječ je o vrlo neobičnoj ekipi koja se okupila na nama nepoznatoj plaži. Riječ je o ekipi kakvu se definitivno ne viđa svaki dan. Za sve ostalo morat ćete, kao i obično, kliknuti na


Lik prvi
- po svoj prilici teška kategorija, 120 kilograma, minimalac. Upravo zbog toga ga ne smeta par kilograma, lažnog ili pravog, zlata, nije ni bitno - samo nek' se sija. Bezbrižno gricka svoj sladoled od čokolade i vanilije na štapiću i mrko gleda neku situaciju sa strane. Svjestan je da mu prigovoriti nitko ne smije. Ipak njegovu opakost osim kilograma i mrkih pogleda odaju i tetovaže.


Lik drugi - po svoj prilici nešto manje opasan tip od onog prvog lika. Nema tu kilaže ni mrkog pogleda, a koliko se vidi ni tetovaža. No, prvi dojam i pretpostavke na osnovu tog dojma, ne moraju uvijek biti točne. Svejedno s njim bih se više volio sresti na kakvoj plaži nego sa onim prvim, jer ipak tu su simpatični smiješak i model kupaćeg kostima, kakav se uistinu rijetko viđa.


Lik treći - sasvim drugačiji tip od prethodne dvojice, njegovih kompića. Na prvi pogled vidi se kako je riječ o ozbiljnijem čovjeku i velikom vjerniku. Po svemu sudeći je on njihov vođa. Nije neozbiljan, nema tetovaža i običnih zlatnih lančuga, tu je tek jedan nezamjetni na kojem visi križ kakvog nismo viđali niti među nosećim likovima srbijanskog organiziranog kriminala. Šef, definitivno.


Lik četvrti - zapravo uopće nije s njima. Dečko se samo zatekao na plaži u istom trenutku kao i neobična ekipa i nikako ne može odlijepiti pogled s njih. Zaključujem kako kad odraste želi biti baš kao oni, a možda ponešto i uspješniji. Kada se još malo razjača i skupi dovoljno hrabrosti prići će im i vidjeti imaju li kakav poslić za njega. Sigurno će se pokazati dobrim.


I sada, evo ih - cijela ekipa na okupu. Za vašu informaciju reći ću sve što sam uspio saznati o fotografiji iz koje, evo, napravih novicu. Fotku sam dobio mailom, a po subjectu zaključio sam kako je snimljena negdje u Rusiji, jer u prijevodu sa ruskog ime tog subjecta bi u hrvatskoj inačici glasio - ekipa.